Jovana je na svom Instagram profilu objasnila ko je Mili iz njenog telefona:

- Želim da demantujem navode, ja nemam nikakve veze sa Milijem iz Granda, niti sam ga ikada srele. LJude koje imam u bliskom okruženju upisani su po emociji koju u meni bude, ne po imenu i prezimenu. U pitanju je mladić. Nikad ne bih bila sa oženjenim čovekom, vi to jako dobro znate, kod mene mora da bude slobodan ili razveden, da ima papir. Jedino što je slično jeste da je ćelav, nije jedini Mili ćelav, ali znam i trećeg neću ga spomenuti u storiju - započela je Jovana.

Foto: ATA images

 

- Žao mi je što je sad izvukao deblji kraj, ja Milija ne znam, nikad ga nisam srela, gledala sam ga preko televzije. Nije Mili iz Granda, na pogrešnom ste tragu, to je jedina istina. U pitanju je mladić, slobodan, koji je ćelav, upisan je kao Mili jer takvu emociju imam prema njemu - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink prinskrin

 

- Čeka se moja greška, Jovana Jeremić je žena koja ne pravi greške u životu u tom smislu, nema senzacije i afere, ja ne otimam muževe, oko mene su pravila jasna, volim samo slobodne muškarce, ja sam specijalac koja ne pravi greške. To je jedina istina, ljubi vas vaša Jovana Jeremić, vidimo se u Jutarnjem, mislim da će sve goreti - zaključila je Jovana.

Foto: Jutjub printskrin/ Zvezde Granda

 

Aleksandar Milić Mili oglasio se za "Kurir" povodom navoda da vara svoju suprugu sa voditeljkom Jovanom Jeremić:

- Evo, nasmejali ste me. Moj nalog na toj mreži ne izgleda tako. I nalog i dopisivanje je lažno. Ja sa Jovanom nemam kontakt niti sam ga ikad imao. Ja sam u Turskoj i uživam, pravim pesme za novi Miligram gde će pevati najveće zvezde - rekao je Mili.

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".