Ona je nakon 37 dana od porođaja prvi put gostovala u emisiji kod Ognjena Amidžića i priznala: 


- Biti majka je divan osećaj iako, moram priznati, nisam spavala 37 dana. Kada nekog toliko voli i kada nešto toliko želi, čovek sve može da izdrži. Sve je divno, sve je novo. Istinski uživam - pričala je Jelena u oktobru 2008. godine.

Ona je iskoristila svoje gostovanje da ispriča i kako su ona i Duško odabrali ime za svoju naslednicu. Tada je i priznala da su joj bližnji predlagali da izabere ime Tea ili Sara koja su tada bila popularna, ali je ona želela da to bude retko ime. 

Foto: Printskrin/Fejsbuk/Jelena Karleusa

 

- Imala sam čak ideju da se ćerka zove Divna, po mojoj majci. I to je prelepo ime, a nije često. Međutim, čula sam da to nije dobro - ispričala je Jelena.

- Pročitala sam u novinama da smo ćerki dali ime Atina zato što smo je „napravili“ u tom gradu. To nije tačno. Atina je boginja mudrosti i najomiljenija Zevsova ćerka. Pošto ja volim grčku mitologiju i želim da mi dete bude mala mudrica, dobila je ime Atina.

Ona je tada i poželela da Atina krene njenim putem i ako je suditi po sadašnjoj situaciji, ona je na dobrom putu da postane medijska zvezda. 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".