Posle pohvale na račun izgleda i odabira garderobe, Konstrakta je dobila pitanje da izdvoji omiljeni deo iz pesme "In Corpore Sano". Kako je naglasila, omiljeni stih joj je: "I šta ćemo sad", jer je to pitanje zapravo suština svega.

Kako tokom nastupa često pere ruke, mnogi veruju da pesma ima veze sa pandemijom koja je zadesila celu planetu. Naša predstavnica upitana je kako je provodila dane u karantinu, ali je ona prvo odlučila da objasni da pesma zapravo nema toliko veze sa kovidom.

- Pesma nije direktno povezana s kovidom, a moram da priznam da sam na bizaran način uživala u karantinu, provodeći kvalitetno vreme sa sobom i uživala sam u šetnjama sa psom, ali mislim da je bilo korisno za čitavu ljudsku vrstu što smo bili u karantinu, da napravimo pauzu i da se malo odmorimo i dobro razmislimo o svemu - otkrila je Konstrakta, pa je dodala da baš u toku tih dugih šetnji sa psom ona smišlja pesme.

- A kako tako kad nisi imala gde da je zapišeš? - pitala je voditeljna, a Konstrakta je kratko i jasno odgovorila:

- Pa, zapamtila sam je! - objasnila je.

Sledeće pitanje bilo je vezano upravo za njenog psa, kojeg spominje čak i u pesmi.

- Dok sam ja sada ovde, on je sa mojom porodicom. Zove se Roki i možete ga videti u mojim spotovima za Triptih. Ume biti pomalo naporan, ali ja ga obožavam. Moj sin mu je dao takvo ime, verovatno po Rokiju Balboi - ispričala je.

Foto: ATA images

 

 

Na pitanje šta će prvo uraditi kada se Evrovizija završi, Konstrakta je odgovorila da će dobro i puno da se naspava, a onda će se posvetiti koncertima. Oni kojima se dopao njen lik i delo prekrstili su je u "Bogstraktu" (engl. Godstrakta) na šta je ona odgovorila sledeće:

- Pomalo se bojim od takvog nadimka i od tolike pažnje, ali lepo je čuti tako nešto za sebe, svakako - rekla je umetnica, pa je dodala da joj je porodica pred odlazak u Torino poželela da se dobro zabvavi.

Sledeće pitanje ticalo se njene eventualne pobede na takmičenju, kao i mesta održavanja "Evrovizije" u Srbiji.

- Ja sam iz Beograda i volim sve predele u Sbriji. Svaki grad može biti pripremljen za "Evroviziju", ali ja bih baš volela da to bude u selu Glibovac, odakle je moja baka, što da ne, ako može selo? - rekla je kroz smeh Konstrakta.

Što se tiče rituala, naša predstavnica je otkrila da poret toga što pere ruke ima i tri prstena koja uvek nosi pred nastup.

- Nemam neki poseban ritual osim što perem ruke, ali na primer nosim ova tri zlatna prstena koja sam dobila od svoje svekrve. Može se reći da su mi oni ritual - istakla je.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".