Mars, Venera i Jupiter su tri planete će vam omogućiti da napravite promene i preokrenete stvari u svoju korist. Iako će se Jupiter preseliti u Ovna kada Markur počne retrogradno, sve pozitivne stvari ćemo videti dosta kasnije, ali to ne znači da se neće desiti. 

Kada se dogodi prelazak Marsa i Venere u znak Bika, pozitivni događaji će se samo ređati i dešavati. 

Foto: Profimedia

 

4. maj - kiša meteora Eta Akuarids

Na ovaj dan će se dostignuti vrhunac kiše meteora Eta Akvaridi, što će nam otvoriti savršen prolaz za naše planiranje vezano za budućnost. 

Peti maj takođe je veoma bitan, jer tada sve treba tri puta da razmislite pre nego što donesete konačnu odluku vezano za nešto što je vama bitno.

Ako ste u prošlosti povredili nekoga, ovi dani su idealni za to da im se izvinite i promenite neke stvari, jer će te osobe sigurno prihvatiti i uvideti da ste zaista shvatili svoju grešku.

Foto: Profimedia

 

5. maj - datum ogledala

Kada vlada broj pet, ono simboliše apsolutnu jednakost među svima i svemu. Ovaj dan će vam donesti apsolutnu sreću ako ste planirali da započnete nešto novo i kreativno.  Sada je trenutak da se maksimalno posvetite sve što vam je bitno.

24. maj - Mars ulazi u Ovna

Kada se bude dogodio ovaj prelazak, očekuje nas mnogo dobre i produktivne energije. Sve što vas je do sada mučilo i sputavalo, sada će krenuti na bolje. Savršen period da se sve potreškoće prebrode.

Foto: Profimedia

 

28. maj Venera ulazi u Bika

Ovaj period će nam takođe pomoći da prevaziđemo sve što nam zaista smeta na našem putu do uspeha i sreće. Sam dan 28. maj je dan tranzicije i idealan je za nove poduhvate i menjanje svega što nam više ne odgovara. 

Svi ljudi koji su imali masku i lažno se predstavljali, u ovom perodu će vam pokazati njihovo pravo istinsko lice.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".