Elajna Karajsi (28) i njen suprug Rajli Vitelim (37) svojim vanturama na brodu skupili su više od 764.000 pratilaca na Instagramu. Sa njima je na jahti i njihovo dvoje dece.

U utorak je pak Elajna objavila video "Zašto me nije bilo u poslednje vreme" u kojem je objavila da je pokušala da se reši melazme sa svog lica. Zbog smeđih mrlja po koži povukla se u sebe i nije se osećala samopouzdano, priznala je.

- Tek sad se osećam dovoljno samouvereno pred kamerom da vam pokažem kako zaista izgledam i da vidite ovo stanje koje me je deprimiralo godinama. Shvatam da je to tako beznačajna stvar, ali opterećuje me - rekla je ona.

Melazmu, koja može da bude uzrokovana izlaganjem suncu i promenama u nivou hormona, primetila je 2018. godine, kad je bila prvi put trudna, a u drugoj trudnoći stanje se samo pogoršalo.

- Volim pegice, ali ne ove pegice koje su veliki komadi kože - rekla je.

Odlučila je da isproba tretman Fraxel, koji se smatra najdelotvornijim, ali je i vrlo bolan. Kako je objašnjeno, reč je o laseru koji otapa gornji sloj kože kako bi ostao glatki epiderm bez pega.

- Kad postane loše, povučena sam i ne pojavljujem se pred kamerom - priznala je Elajna.

Dosad se tretmanu podvrgla tri puta, a kako kaže, nastaviće da ide na njega.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".