- Naravno da podržavam estetsku hirurgiju kada je to preko potrebno, ne u nekoj meri gde se sa tim preteruje. Pa ja sam jedna od onih koja je život rizikovala da bih danas izgledala ovako - rekla je Indi, a šta je sve otkrila saznajte u videu na početku teksta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by I N D Y (@indy_ara_indira)


Podsetimo, Indi Aradinović je zbog operacije želuca prošla pravi pakao, a ta odluka ju je umalo koštala života. Pevačica je jednom prilikom gostujući u emisiji "Amidži šou" progovorila o teškom periodu i borbi za život.

- Evo, sad će tri meseca otkako je sve to počelo... Ja sam rešila da brzo i lako rešim svoj problem, tako što ću otići pod nož i, nažalost, desilo se da je od prve operacije krenulo sve onako komplikovano... Prošla sam jedan ozbiljan vid borbe za život - otkrila je pevačica tada na početku i dodala:

Foto: Instagram printskrin/editaaradinovic, Foto: Instagram printskrin/indy_ara_indira

 

- Svaka hirurška operacija nosi svoje posledice i opasnost, ja spadam u najkomplikovaniju situaciju, koja se meni desila. Desila se povreda pankreasa. Pankreas, svi znamo da je najvažniji organ, da je najviše potreban. On je počeo da pravi problem u organizmu, da kači slezinu koja se upalila i koja se tokom druge operacije morala odstraniti. Dakle, ja nemam jedan organ više u sebi! Što se želuca tiče, nemam više sliv želuca, nego kombinaciju sliva i bajpasa, a bajpas rade samo ljudi koji su ekstremno ugojeni i kojima ekstremno treba da skidaju kilograme, tako da je važno samo bilo da se ja spasim u tom momentu - rekla je Indi ranije u pomenutoj emisiji.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".