Iako je par od početka veze pod budnim okom javnosti, malo je poznato da je Prijovićka zahtevala da se Filip distancira od svoje dugogodišnje prijateljice Marije Šerifović.

Kada je saznala da Marija ne podržava njenu i Filipovu ljubav, Brenina snajka  zabranila je suprugu blizak kontakt sa njom.

Foto: Nebojša Paraušić

 

- Filip i Marija su se družili godinama, bili su kućni prijatelji, i imali su veoma prisan odnos - Istakao je izvor.

- Išli su jedno kod drugog na rođendane, izlazili su zajedno, imali su isto društvo. Često su se okupljali po kućama, pravili sedeljke, putovali i, što je najbitnije, mogli su da pričaju o svemu - Nastavio je izvor:

- Sve je super funkcionisalo dok se Filip i Aleksandra nisu smuvali. Kada je čula da je s njom ušao u vezu, Marija je rekla da nije za tu vezu - 

- S obzirom na to koliko su bliski drugovi bili, to nije ništa čudno, rekla mu je svoje mišljenje. Problem je nastao kada je to Aleksandra čula. Ona je tada Filipu napravila frku, naljutila se i posvađala s njim. Tada mu je zabranila druženje s Marijom. Rekla je da on ne može da bude blizak sa osobama koje ne podržavaju njihovu ljubav, da je to izdaja, i zahtevala da se distancira od nje - Zaključio je izvor.

Filip se plašio da će ga Aleksandra ostaviti, pa se distancirao od Marije, kao i od ostalih koji ih nisu podržavali.

- Naravno, on je u tom trenutku bio toliko zaljubljen u nju da je prihvatio ultimatum. Plašio se da će ga Aleksandra ostaviti, i skroz se distancirao kako od Marije, tako i od mnogih drugih prijatelja koji su bili istog mišljenja -

(Alo)