Uz uslove da je kandidatkinja ozbiljna, odgovorna, vredna i pedantna, naravno i neosuđivana, gazdarica traži i obavezno znanje engleskog jezika jer pored ribanja i pajanja spremačica se lako može naći i u ulozi hostese koja treba da dočeka inostrane goste i preda im ključ.

Uz podugačku listu obaveza i zahteva, gazdarica je pojasnila da se dva stana na dan nalaze na dve različite lokacije a kad u njima nema posla spremačica će po potrebi raditi i na trećoj.

Radi se od 11 do 16 časova, a radna sedmica je šestodnevna, jedini slobodan dan je nedelja. Plata je 200 evra.

Foto: Tviter printskrin

 

 

Oglas je izazvao brojne komentare najverovatnije zbog nemalog spiska obaveza i skromne plate posebno kad se zna da za ovakve poslove po privatnim stanovima može da se uzme između 3.000 i 5.000 dnevno u zavisnosti šta gazdarica naredi.

Znači, reč je ne samo o količini nego i težini posla, da li je posredi veliko spremanje uz pranje prozora i detaljno ribanje, ili recimo peglanje, te redovno higijensko spremanje jednom sedmično gde treba usisati, prebrisati podove, srediti kupatilo i prebrisati prašinu s nameštaja.

Foto: Tviter printskrin

 

 

Ovaj oglas izazvao je brojna reagovanja, je li ovo mala ili pristojna plata za sve nabrojane obaveze, 6 dana u nedelji, ali 5 sati dnevno...

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".