- Ako su oni javno govorili o novcu koji smo imali i pričali sa njima, onda neću da ih gledam očima. Istina je da su izneli sve? Ako ima, ona ima - vikao je Mensur.

Foto:jutjub printskrin

 

 

- Nisu sve, ali su izneli - rekla je Mina. - Onda ona nije dobar psiholog - rekao je Miki. - Veruj mi da je dobar, može da se pozabavi i tobom - rekao je Ajdarpašić.

Milica je u tom trenutku polila Irmu Sejranić koja joj je uzvratila istom merom, a onda su nastavile sukob u pušionici zbog kog je i obezbeđenje moralo da reaguje.

Foto:jutjub printskrin

 

 

- Ja kada kažem dosta, dosta više. Stani kada kažem dosta, dosta bre - vikao je Mensur, a Irma je ponovo upala u pušionicu i napala Milicu. - Vidi je, bar sam te počupala kao čoveka - vikala je Milica. - Dođi da te ja vaspitam, smrade - vikala je Irma.

Milica nije mogla da se smiri pa je nastavila da histeriše

- Tvoj drug me je nabijao na k**ac - vikala je Milica. - Hoće svađu od nas, zar ne vidiš - urao je Mensur.

- Hoću napolje, kraj, ja hoću napolje - vikala je Milica. - Sedi tu, neću da se nastavljam, kraj. Završi priču - rekao je Mensur.

Foto:jutjub printskrin

 

 

- Stefan je rekao da ja šetro vrištim, rekao je da bi nam j**o mamu u pičku smrdljivu - prenela je Milica. - Završi priču, kraj - rekla je Mensur.