Henc je bio finalista treće sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Nekoliko godina snimao je pesme za ovu izdavačku kuću i nastupao kao zvezda "Granda", a onda se desilo nešto neočekivano.

Foto: Jutjub printskrin/Zvezde Granda

 

 

Domaća javnost bila je šokirana informacijom koja se pojavila u medijima da je Renato izbačen iz "Grand" produkcije. Sam pevač je priznao da je prekinuo saradnju sa Sašom Popovićem.

- Imao sam nastup koji nisam prijavio Saši i Žiki Jakšiću, a oni su saznali. Ugovor koji "Zvezda Granda" potpiše sa ovom kućom striktni su i bespogovorni, a ja se u ovom slučaju nisam pridržavao tih odredbi - priznao je Renato tada i dodao:

Foto: Printskrin TV Prva

 

 

- Rekao sam mu da moram da radim kako bih prehranio svoju četvoročlanu porodicu i da mi taj ugovor koji imam sa "Grandom" samo otežava posao. Znam šta je šou-biznis i na čemu on i Žika insistiraju, ali ja sam narodski pevač i jedino što u životu znam da radim jeste da pevam. "Snalažljiv si ti, ne bojim se ja za tebe", rekao mi je Saša, a i sam znam da sam iskusan pevač. Ali, ko zna, možda me nekad u budućnosti ponovo vidite u "Grandu". Do tada ću pevati svakom ko me bude pozvao - izjavio je Henc za jedan dnevni list 2010. godine.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".