Pričala je o svojim najmilijima, a odala je veliku počast i zahvalonost sestri Lidiji.

- Veljka sam jako želela, imala sam i proces da ga dobijem, išla sam na vantelesnu, nisam čekala da se desi. Imala sam i ogromnu pomoć sestre i mame, a Anastasiju kada sam dobila bila sam kao majka - počela je priču Ceca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

- Dresirao nas je kao vojsku, ne spava nikako, jedva sam čekala da prohoda, raste kao iz vode, a težan kao tuč. Naučila sam da ga uspavljujem na rukama, pa još se spustim da uživa. On je bio energično dete, nemirno, da je mogao da se popne na luster, on bi se popeo na luster. Ali nije bio nevaljao, da nešto ide da namerno slomi, samo je bio nestašan - pričala je o prvencu, pa se zahvalila i sestri Lidiji koja je celi život uz nju, a i Veljko i Anastasija je neizmerno vole i poštuju.

- Imale smo identičan model vaspitanja, zna se šta se smelo ili ne sme. NJih dvoje Lidija i Veljko se posebno vole. On je vezan za moju sestru. Meni je sestra posvetila život, podredila se mom životu, retke su takve sestre. Mi se nikada nismo razdvajale. Možda jednom prilikom, manje od godinu dana - kazala je pevačica, čija mama je bila prosvetni radnik pa je otkrila kako ona stroga na mamu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

- Mama je prema nama dvema bila jako stroga. Ništa nam nije bilo dozvoljeno. Kada svi izalaze, mi se vraćamo. Nismo se bunile - otkrila je Ražnatovićeva, pa otkrila kako je odrastala.

- To je varošica, svi se znaju, imali smo diskoteku, bioskop, gde smo se družili. I klonirana sam sad svoja majka. Moja mama, pošto su dve ćerke, malo sam fleksibilnija prema svojoj deci - rekla je Ceca u "Vikend premijeri", koja je velika podrška mladim pevačima.

- Nemam razloga da nekome zavidim, imam tu sreću da sam ispunjena, voljena, zadovoljna. Onaj ko je unutra zadovoljan, koji je svestan svog uspeha, ni za trenutak nema potrebe da bude zavidan. A uvek sam delila svoje iskustvo. Mlade kolege gledam kao svoju decu, davem im savete, i bila im podrška - objasnila je pevačica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

- Ako dobrim daruješ ljude, tako će ti se i vratiti. Ako si zao, pokvari, ne očekuj da ti se dobro vrati - rekla je Ceca kojom filozofijom se vodi u životu.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".