Ćaletov sin postao je poznat javnosti tako što je na društvenim mrežama promovisao bahatost, rasipništvo i svoje poroke. Tako je i snimak saobraćajne nesreće u kojoj je slupao zlatnog "poršea panameru" osvanuo na njegovom Instagram profilu. Ali nije se zbog toga mnogo potresao, jer kod kuće, u garaži ima još mnogo "kapitalnih" primeraka automobila u svom voznom parku.

NJegovi pratioci često imaju priliku da vide snimke Nikolinog bahanalisanja u noćnom provodu ili kršenja saobraćajnih propisa.

Kako je ranije izjavio, njegovi roditelji su protiv onoga što radi, smetaju im negativni komentari, ali priznaje da svojim postupcima često i namerno provocira.

NJegov otac ima građevinsku firmu u Nemačkoj, a majka često ne želi ni da kaže da joj je on sin.

Foto: ATA images

 

Nikola uživa u noćnom životu i da se druži sa poznatima, pa je tako jednom prilikom Nenad Aleksić Ša rekao da ga je Tara Simov varala i da je imala se*s sa Nikolom Keljanovićem, poznatijim kao Ćaletovim sinom.

Nikola se tada oglasio i otkrio pravu istinu.

- Mene i Taru je upoznala zajednička drugarica u jednom klubu. Tara je tražila de me upozna i to se desilo. Nas dvoje smo se videli samo to veče i ona me je nakon toga zapratila na Instagramu - kaže Nikola pa otkrio da li je bilo nešto između njih dvoje.

- Ona i ja nismo imali ništa, samo smo se upoznali i blejali u istom društvu to veče, ja ne znam ni Ša, i nije mi jasno što su me uopšte pominjali - zaključuje Nikola zbunjeno.

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".