Snežana je istakla zbog čega je podržala Anu Bekutu.

- Ja sam neko ko nikad ne komentariše stajling, zato što znam da su to mladi ljudi koji koji dolaze iz raznih krajeva i sigurno mnogi nisu ni u prilici da sebi prijušte ono što bi želeli. Ne želim nikoga da povređujem i dovodim u situaciju da se loše oseća, ali kad se dogodi da je nešto nepristojno i apsolutno neprimereno i da nema nikakvog pokrića, onda sam odreagovala i podržala Anu i rekla svoje mišljenje - objašnjava pevačica i dodaje:

Foto: TV Prva printskrin

 

- Mislim da je to dovoljno. Vidim da se to nešto provlači kroz portale, ali ne znam čemu to, svi znaju da na kraju krajeva to ničem ne vodi. Ono što vredi ostaće, a ono što ne vredi ne vredi, pa ne znam šta da se uradi.

Foto: Jutjub printskrin/Zvezde Granda

 

Snežana je nakon mnogo godina na estradi uspela da sačuva svoju privatnost, iako kako kaže to nije ni malo lako.

Foto: Milutin Labudović

 

- Sve teže je to, ali se nekako borim sa time da ipak imam neku svoju privatnost koja neće biti izložena pred kamerama i fotoaparatima i za sada uspevam, a da li ću i dalje uspevati, to ne znam. Gde god čovek mrdne, eto fotoaparata i to nije strašno, jer je to deo posla, ali razne kreacije teksta su stvarno sramotne, ali neka služi svakom na čast - ispričala je Sneža u emisiji "Grand news".

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".