Modom je rano počeo da se bavi, a prvo predstavljanje na manifestaciji “Belgrade Fashion Week”, 1999. godine, neposredno po završetku tekstilne škole, naišlo je na odličan prijem.

Foto: T. Ćirić

 

 

Među poznatim ličnostima brzo je stekao status dizajnera za čiju kreaciju vredi izdvojiti novac, a izrada unikatnih venčanica postala mu je uža specijalnost. Uprkos tome što ga je pratio glas da je neodgovoran, pred ateljeom Darka Kostića uvek je bio red.

Dugogodišnjoj saradnici i prijateljici Jeleni Karleuši, za čiji stajling je godinama bio zadužen, obećao je venčanu haljinu koju će nositi u trenutku kada Dušku Tošiću bude izgovarala “da”. Ona mu je uzvratila pozivom da joj kumuje.

Od haljine nije bilo ništa, zbog čega su pale teške reči i došlo je do zahlađenja odnosa. Na kraju je Jelena obukla venčanicu koju je sama dizajnirala, a neposredno uoči svadbe Darku je dala drugu šansu, pa se na kraju ipak pojavio u ulozi kuma.

Foto: ATA images

 

 

- Darko k'o Darko. Nije mu ni prvi ni poslednji put. Ko ga poznaje, zna da ume da bude pomalo neodgovoran. Ipak, kum mi je, pa mu je sve oprošteno - pravdala ga je muzička zvezda u intervjuima koje je davala.

NJihov turbulentan odnos koji je dugo išao iz krajnosti u krajnost - od “najbolji smo prijatelji” do “ne razgovaramo”, konačno je okončan 2010. godine kada je svako krenuo svojim putem.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".