Naime, u pitanju je Vladimir Jakšić poznatiji kao Musa koji je predvodio grupu "Revolveri", a koja inače pripada pomenutom muzičkom pravcu. Pamtimo ih po himni protesta "Nema povlačenja, "nema predaje", kao i po pesmama "Brod" na okeanu, 24 sata dnevno rokenrol".

Foto: ATA images

 

 

Ukoliko biste se malo bolje zagledali u dva brata sličnost je evidentna. Žika i Vladimir imaju identične crte lica i gotovo iste su građe. 

Priče koje kolaju u svetu poznatih jeste da su Vladimir i Žika nekada zajedno nastupali i bavili se rokenrol muzikom u Jugoslaviji. 

Naime, kako se navodi, kada je Žika prvi put pristao da odradi jednu svadbu, uplovio je sasvim slučajno u narodnjačke vode, a po povratku sa nastupa doneo je pune džepove novca. 

Prema priči izvora, ostavio je novac u fioci, ali kada je ustao ujutru deo istog nije bio tu. 

Foto: Jutjub printskrin/Nivo 23

 

 

- Žika je pitao brata Vladimira gde je još para iz fioke, a brat mu je rekao da s obzirom da je izdao rokenrol i na neki način i njega i sve u šta su verovali mora od zarade koju dobija sa narodnjacima da mu daje 10 odsto! Tada su braća sklopila pakt i Žika i dan-danas Vladimiru daje novac zbog izdaje - navodi se.

No, Žiki to ne smeta jer ima dovoljno novca, jer pakt je pakt i on ga neće prekršiti dok je živ.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".