Sa njim su to veče, u blizini muzeja, bili njegovi drugovi i kolege, tiktoker Mihael Ibranović Mihalhere iz Hrvatske, jutjuber Miloš Šarić Šarke i sin Mikija Panjkovića, jutjuber i frizer Vojislav Panjković, saznaje Kurir.

NJih su, za sada nepoznati muškarci verbalno napali, a potom i fizički nasrnuli na najpopularnijeg tiktokera u Srbiji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by andrija lagan sam (@wajwai)

Kako saznajemo, jedino je Vajvai dobio batine, ali nije poznato zbog čega. Poznato je samo da su to veče s njim u društvu bili i njegovi prijatelji, Šarki, Mihaelhere i Vojislav Panjković.

Detalji brutalnog prebijanja zabeleženi su i mobilnim telefonima, pa tako postoje i snimci i slike ovog neprijatnog događaja.

Kontaktirali smo Vajvaija, koji je najpre negirao da se incident dogodio. Međutim, kada smo mu saopštili da postoji video zapis, priznao je da su doživeli neprijatnost, ali nije želeo mnogo da priča.

- Ništa se nije desilo. Nemam nikakvih povreda, ni ja, ni prijatelji. Ne znam zašto su nas napali. Ne bih da pričam o tome, voleo bih da se snimci ne objavljuju - rekao je Andrija.

Wajwai je popularnost stekao snimajući videe za Tiktok, gde ima preko 700 hiljada pratilaca.

Inače, njegov drug Mihaelhere iz Hrvatske, postao je popularan u Srbiji nakon što je objavio snimak na kome nosi tradicionalnu srpsku šajkaču dok peva stihove pesme "Pevaj Srbijo" od Baje Malog Knindže.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by andrija lagan sam (@wajwai)

Tiktoker je zapevao, a u jednom momentu je i pokazao tri prsta, što je tradicionalni srpski pozdrav. Za sve to vreme, tiktoker je imao i veliki osmeh na licu, a u pozadini su išli stihovi "Pevaj Srbijo, zemljo junaka/Pevaj Srbijo, zemljo bitaka".

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".