Glumica i spisateljica DŽenifer Grej (62), koju je film "Prljavi ples" pretvorio u zvezdu, prisetila se svoje operacije nosa zbog koje se pokajala, ali i odnosa s pokojnim glumcem Patrikom Svejzijem.

Iako su na filmu izgledali kao idealni par, među njima su postojale tenzije i nesuglasice.

Na operaciju nosa je od malih nogu nagovarala njena majka, koja je takođe bila glumica, jer je smatrala da će puno lakše dobijati uloge ako će izgleda kao klasična lepotica. Nakon njene druge operacije Majkl Daglas (77) je nije ni prepoznao, piše People.

- Razumem da su bile pedesete. Razumem da su se moji roditelji prilagodili (operisali svoj nos). Shvatila sam da moraš promeniti ime i da moraš učiniti određene stvari, i to je jednostavno normalizovano, zar ne? Ne možeš biti gej. Ne možeš biti Jevrej. Znaš, ne možeš izgledati kao Jevrej. Samo se pokušavaš uklopiti u ono šta grupa misli - priznala je Grej.

U mladosti se često družila i partijala s američkim umetnikom Endijem Vorholom, koji joj je jednom prilikom rekao da zašto i ona nije operisala nos, kao i njen otac, što je Grej jako povredilo.

- Rekao je nešto kao, 'I, znaš, pogledao bih DŽenifer. Pitao bih se, znaš, zašto je ona... Hm, njen tata je operisao nos. Zašto se ne bi pobrinuo da je i ona operisala svoj', ili tako nešto. Gde god sam otišla rekla bi 'Čekaj. Oprostite. Ja sam osoba s drugim osobinama i drugim neverojatnim karakteristikama. Zašto su svi tako zapeli za moj nos?' - prisetila se glumica.

DŽenifer je u filmu "Prljavi ples", po kom je i postala poznata, glumila s Patrikom Svejzijem s kojim priznaje da nije bila u dobrim odnosima tokom snimanja.

- Na isti način na koji Bejbi i DŽoni ne bi trebali biti zajedno... trebali su biti prirodni spoj, zar ne? Mi nismo bili prirodni spoj. A činjenica da smo trebali biti prirodni spoj stvorila je napetost - komentarisala je Grej i dodala da iako je cela Amerika u to vreme htela da ona i Patrik budu zajedno, oni jednostavno nisu bili jedno za drugo.

U to vreme DŽenifer je bila u vezi s glumcem Metju Broderikom (60), koji je pre nego što ga je upoznala osvojio Tonija i "Brighton Beach" memoare i radio je trilogiju "Torch Song".

- Mogu govoriti samo za sebe. Bila sam stvarno zaljubljena u njega. Bila sam s tipom koji je bio na vrhuncu svoje karijere - rekla je glumica.

Glumica kaže da joj je ova druga polovina života ujedno i najbolja do sada te da se nikada nije osećala ugodnije u svojoj koži.

- Samo želim da osetim ko sam sada. Ali mislim da kada pitaš druge ljude ko si i tražiš od ljudi da te vole i uzimaš njihovo mišljenje kao definiciju svoje vrednosti, to je klizav teren - priznaje.

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".