Pored ovog, Milan se osvrnuo na ostala glumačka ostvarenja u kojima ćemo imati priliku da ga vidimo i otkrio na koji način, pored svih obaveza, voli da se relaksira.

Mariću lik Lauševića neće biti prva uloga u kojoj će glumiti "poznatu ličnost". U seriji "Porodica", Marić je tumačio lik Čede Jovanovića, a potom na velikom platnu najvećeg boema Tomu Zdravkovića.

Foto: A. Kujučev

 

 

- Osećao sam teret i frku zato što o istorijskoj ličnosti ljudi već imaju svoj utisak. Naravno, imam ga i ja, ali glumac ne može da prenosi svoj utisak, niti utisak javnosti, već mora naći nešto što je unikatno za tu osobu i preslikati je na sebe. S druge strane, to je na neki način lakše, jer je to brisan prostor i radite kako mislite da treba i može se mnogo šire istraživati. Te uloge su mi bile izazovnije jer sam unutar tog zatvorenog prostora mogao da se poigravam. Konstantno ste pod lupom javnosti - rekao je Milan osvrnuvši se na igranje realnih ličnosti koje su obeležile i naš život.

Glumac je priznao da se često zbog svojih uloga oseća teskobno i pod stersom, ali da nema jasan način na koji to može da prevaziđe, te se prepušta datom trenutku i u njemu radi ono što mu prija.

Glumac se osvrnuo i na svoj lik u popularnoj sagi serije "Državni službenik", čija će treća sezona uskoro početi da se emituje na malim ekranima.

Foto: Arhiva Novosti

 

 

- Odnos sa suprugom je i dalje najjača tema kojom se moj lik bavi u nastavku. Kroz brojne dileme i borbe sa samim sobom, Lazar pokušava da izbalansira pritisak koji oseća zbog posla i porodice. Pokušava da zaštiti porodicu, da odvoji privatno od poslovnog, ali u njegovoj situaciji ta dva sveta se često mešaju i to njemu pada jako teško. NJegova borba sa samim sobom se nastavlja i u ovoj sezoni - završava Marić za "Objektiv".

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".