Ovan

Dragi Ovnovi, ovaj period vam može doneti veoma važne poslovne dogovore i proširenje posla o kakvom ste ranije samo sanjali. Akcenat je savršenoj prezentaciji svojih ideja i poslovnih ciljeva potencijalnim saradnicima. Promenljivih ste raspoloženja i impulsivno reagujete, pa je moguće da na brzinu uletite u ljubavnu avanturu sa osobom koju upoznajete preko posla. Postoji mogućnost tajne veze. Odlično se osećate.

Bik

Naredni period vam donosi završetak jednog važnog poslovnog projekta. Ubrzano radite na uvođenju novih elemenata u vaše radno okruženje, kao i na novim metodama rada. Poslovni uspeh vas očekuje pre svega na finansijskom planu. Bikovima predstoji važan dogovor s partnerom. Planirate zajedničko putovanje. Osim toga, postoji akcenat na rešavanju nekih važnih porodičnih pitanja, koji se tiču nekih pravnih stvari. Učestala glavobolja.

Blizanci

Blizance očekuje unapređenje i pohvale za postignute rezultate. Sada je pravi trenutak da tražite povišicu. Blizanci koji se bave kreativnim poslom mogu da očekuju popularnost i uspeh koji može prevazići granice njihove zemlje. Nalazite se na ljubavnoj prekretnici. Vaša raspoloženja su promenljiva i teško vam je da sagledate šta prema kome zaista osećate. Situacija zahteva iskreno samopreispitivanje. Problemi sa kičmom.

Rak

Danas možete da se upustite u analizu prve statistike vašeg poslovnog izveštaja. Ukoliko ste započeli privatni biznis, imaćete puno razloga da budete zadovoljni, jer vas očekuje veliki finansijski uspeh. Posebna situacija na ljubavnom planu ogleda se u vašim radikalnim odlukama, i to po sistemu "ili-ili". To znači, ako ste nezadovoljni vašom vezom ili brakom, možete se odlučiti za raskid. Problemi sa stomakom.

Lav

Poslovna putovanja i rešenje pravnih pitanja mogu biti dominantne teme na poslovnom planu. Potrudite se da nadzirete saradnike, jer se može prokrasti neka greška ili veći previd. Provera dokumentacije je ono što bi trebalo da uradite u ovom periodu. Divan period je pred vama. Bilo da ste u braku ili u vezi očekuje vas period prepun lepih izlazaka i romantičnih trenutaka sa partnerom. Pad imuniteta.

Devica

Očekuje vas rad na nekom novom projektu, i kao poznati perfekcionista i savršen analitičar, ovaj period možete iskoristiti za razrađivanje detaljnog plana i taktike koju ćete slediti na novom pravcu poslovnog razvoja. Device koje su slobodne vrlo lako mogu da se upuste u vezu sa osobom koja ima se odavno sviđa. Device koje su u vezi ili u braku sada se nalaze u periodu kada kap može da prelije čašu i da donesete radikalne odluke. Čuvajte se virusa.

Foto: Profimedia

 

 

Vaga

U ovom periodu možete da sprovedete detaljnu analizu prošlonedeljne situacije na poslu. Neke situacije nisu bile prijatne, a to se može ticati vaših razgovora sa nadređenima. Primenite svoj čuveni diplomatski šarm. Problemi u okviru porodice mogu obuhvatiti čitav dijapazon: od problema između vas i partnera, pa sve do problema sa decom i njihovim okolnostima. Unosite više vode u organizam.

Škorpija

Poslovni plan doneo vam je mnogo izazova u prethodnoj nedelji. Teški poslovni pregovori i stalna napetost i neizvesnost učinili su svoje. Uprkos tome, ovog vikenda imaćete mnogo razloga za zadovoljstvo, jer će ukupan bilans biti više nego pozitivan. Moguće su razmirice sa partnerom, ali se kasnije može ispostaviti da je zapravo bilo reči o konstruktivnim raspravama problema koji su se duže vreme nagomilavali. Promenite režim ishrane.

Strelac

Proširenje poslovne saradnje sa inostranstvom može vam doneti izuzetno veliki finansijski uspeh. Uprkos naklonosti planeta što se tiče saradnje sa inostranstvom, Objektivna procena situacije je obavezan element vašeg poslovanja u ovom periodu. Mogućnost da uđete u vezu s nekim od vaših poslovnih partnera je velika. Možete se naći u velikoj ljubavnoj dilemi, jer inače ne volite da mešate ljubav i posao. Problem sa pritiskom.

Jarac

Unapređenje i pohvale za postignute rezultate mogu obeležiti ovaj period. Ukoliko imate svoj biznis, akcenat je na reorganizaciji poslovanja i novom početku. U periodu ste kada nijedan odnos koji ne se zasniva na iskrenim osećanjima ne može opstati. U tom smislu, vi se možete naći pred radikalnim odlukama. Reumatični zglobovi, kao i problemi sa kolenima.

Vodolija

Očekuju vas posebna priznanja i uspeh na poslovnom planu, a to se posebno tiče kreativnih oblasti. Porast popularnosti i uspeh u internacionalnim okvirima. Finansijska situacija se stabilizuje i popravlja. Vodolije se u narednom periodu mogu odlučiti za ozvaničenje veze i proširenje porodice. Moguća su i neka uplitanja treće strane, kao i spletke i manipulacije. Neophodan je oprez i rešavanje situacije na vreme. Pojava ekcema.

Ribe

Preveliki obim posla može da stvori pritisak na vas, pa će biti neophodno da okupite tim saradnika da biste uspeli da završite sve na vreme. Pitanje saradnje sa inostranstvom i dalje je aktuelno. Slobodne Ribe očekuje poznanstvo sa fatalno privlačnom osobom. Jednostavno plenite šarmom i teško vam je odoleti. Ribe koje su u vezi ili u braku mogu imati problema zbog nepoverenja koje su probudili kod partnera. Bolovi u vratu.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".