U ispovesti na društvenoj mreži Reditu, brat jednog anonimnog mladoženje objasnio je da je njegova mama već imala "ispade" u vezi sa venčanjem pre same ceremonije, pa nije bilo previše iznenađujuće kada se pojavila na događaju u "neverovatno raskošnoj beloj haljini" koja je potpuno nadmašila venčanicu koju je nosila mlada. No to je bio tek početak.

- Prošlog meseca moj brat se oženio sa ženom s kojom je proveo proteklih sedam godina. Moja snajka je divna žena i više sam nego srećan zbog njih dvoje. No naša majka, otrovni demon kakav je, odlučila je da se jedan od najvažnijih dana u životu njenog najstarijeg deteta  mora vrteti oko nje i biti na neki način posvećen njoj. Pojavila se u neverovatno raskošnoj beloj haljini. NJena haljina bila je mnogo sličnija venčanici nego haljina mlade. O njoj se pričalo sve vreme, iz potpuno pogrešnih razloga - opisuje brat.

Foto: Profimedia

 

 

Nažalost, takvo ponašanje bilo je očekivano.

- Moj brat nije ni znao hoće li se pojaviti posle njenog prethodnog ispada, ali nije znao šta bi kada ju je ugledao dok je hodao prema oltaru i video je  kako sedi u prvom redu. Moja snaja takođe je izgledala besno kada ju je videla - kaže mladoženjin brat.

Kako je svadba odmicala, postajalo je sve gore. Znao je da mora nešto da preduzme, a da pritom ne izazove novu scenu.

- Na ručku posle toga stvari su se samo pogoršale i znao sam da će moja majka upropastiti ovaj dan. Stoga sam odlučio da "popijem metak" za ekipu. Za ručkom su nam poslužene čaše crnog vina, a ja sam tražio da moja bude ispunjena do vrha. Otišo sam do mesta gde je sedela moja majka i "sapleo se" zalivši njenu savršenu belu haljinu. 

Foto: Profimedia

 

 

- Skoro sam kleknuo koliko se sam se izvinjavao, a ona je propustila ručak i veći deo prve polovine prijema vozeći se kući (4 sata s povratkom) kako bi se presvukla u haljinu koju joj je moj brat prvobitno kupio. Na moju sreću, niko nije mario osim moje majke. Deveruša mi je čak odmah posle scene poslala poruku da zaslužujem Oskara.

Posle venčanja, muškarac je čak dobio bocu vina od brata i snaje u znak zahvalnosti, jer su rekli da je njegov gest "najbolji venčani dar" koji su mogli da dobiju.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".