Život i karijera pevačice Svetlane Cece Ražnatović su oduvek bili pod budnim okom javnosti. Pevačica je tokom gostovanja u emisijama vodila, tada, svoje mališane koji su oduševljavali milionski auditorijum.

Nije nepoznanica da su društvene mreže prava riznica uspomena, a sada je Instagram iznedrio staru fotografiju na kojoj Ceca pozira sa svojim naslednicima.

Foto: ATA images

 

Kao što se može videti, Anastasija je kao devojčica imala ravnu dugu kosu, ošišanu na stepenasto, dok je njen brat Veljko veliko iznenađenje za sve.

Kao i svi dečaci dok su mali, vole dužu kosu, a čini se da je takav imidž vole da nosi i Ražnatović. Malo ko je znao da je kao dečak imao dužu smeđu talasastu kosu i šiške, zbog kojih ga je bilo gotovo nemoguće prepoznati, ali široki osmeh i oči su ga ipak odali.


Podsetimo, Ceca se udala se veoma mlada, pa je sa Željkom Ražnatovićem Arkanom počela da gradi porodicu, a nakon što je on ubijen, morala je sama da se brine o deci.

Ćerka Anastasija je krenula maminim stopama i bavi se pevanjem, dok se njen sin Veljko okrenuo sportu i danas je uspešan srpski bokser. 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".