Na snimku se vidi kako na podu leži žena dok se oko nje bore dva psa. Jedan je, po snimku sudeći, njen, koji je bez povoca, dok je drugi u vlasništvu muškarca koji stoji iznad njih vidno iznerviran tučom pasa. U jednom trenutku, on počinje da šutira prvo životinju, a nakon toga i da udara ženu koja leži na podu i drži njegovog psa.

- Ne vuci mog psa, ne vuci mog psa! Gde ti je povodac - urlao je razjareni muškarac.

Nakon što konačno dolazi do razdvajanja dva pobesnela psa, muškarac sa snimka ne prestaje, kako se vidi na snimku, da verbalno napada ženu, te je potom opet fizička napada i rukom odguruje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Celoj ovoj situaciji posvedočio je još jedan gospodin koji je takođe na tom mestu šetao svog psa, međutim, izgleda da nije želeo da se meša u očigledno nasilje koje se dešavalo na ulici, te se samo udaljio i diskretno zvao psa bez povoca, kako opet ne bi došlo do sukoba.

Ispod ove objave koju je do sada pregledao veliki broj ljudi, ne prestaju da se nižu negativne i burne reakcije u kojima ljudi iskazuju svoje gađenje, i ukazuju da se radi o ozbiljnom nasilju koje svakako treba što pre prijaviti.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".