Devojka kojoj su okrutni komentari prvo što ujutro vidi na svojim društvenim mrežama, konačno je odlučila da uzvrati udarac.

Veličina nije merilo lepote i to je ono što je Taša želela da istakne na svom profilu. Taša redovno deli različite video klipove na svom TikToku, a nedavno je objavila i snimak u kojem je za sebe rekla da je "zdepasta".

Komentar je izazvao lavinu reakcija. Dok su joj jedni poručili da nije u redu da tako govori o sebi, drugi su joj rekli da je u redu što na takav način prihvata sebe. 

Dobila je i velik broj komentara, od kojih je jedan bio i "lep oblik". Upravo je taj komentar Taši poslužio kao inspiracija za novi video. 

Foto: TikTok printskrin

 

 

- I jedno i drugo važi. Zdepasta sam, ali zdepasti oblik je prelep oblik. Veličina XL i XXL spadaju u tešku kategoriju, odnosno u kategoriju "zdepastih". To što o sebi govorim na takav način nikako ne znači da se ponižavam. To je samo priznanje - rekla je Taša i objasnila kako su već dugo vremena "bucmast", "debeljuškast" i drugi pojmovi gotovo postali uvrede.

- Mislim, to što tako govorim o sebi ni na koji način ne znači da se ponižavam - to je samo priznanje. Kad kažem da sam debeljuškasta ili zdepasta, to nije dobra ili loša stvar. To je kao da kažem: "Imam plavu kosu, imam plave oči", to je samo činjenica.

Foto: TikTok printskrin

 

 

Taša je priznala i kako je prestala da broji zlobne komentare na račun svog "lepog lica" i "ne-tako-lepog tela". Priznala je i kako se takvih komentara najviše naslušala na bivšem poslu prodaje venčanica.

- Nikada to nije dolazilo od devojaka koje su bile pred udajom, već od bake, tetke ili majke koja bi došla s mladom. Mislim da one u tom trenu ne bi ni razmislile o onome što bi rekle - poručila je na svom profilu.

- Svi bi trebalo da budemo malo pažljiviji. Zato što reči bole, a kada zabole, to ostaje s nama i utiče na nas. Veličina nije isto što i lepota. Ima toliko bitnijih stvari u životu od etikete u ormaru - rekla je za kraj svog videa, a njene su reči izazvale i lavinu još lepših komentara. 

"Što te više gledam, više te volim, totalno si inspirativna - promenila si moj pogled", "Volim ovo i volim te!", samo su neki od komentara ispod objave koja u ovom trenu broji više od 8.000 lajkova.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".