Ipak, jedna žena šokirala se kada je, nakon što je ušla u svoj tek kupljeni stan, u njemu otkrila čudan "poklon" koji su joj ostavili pređašnji vlasnici.

Ona je na TikToku podelila kratki video u kojem se može videti kako podiže tepih i u drvenom podu ispod njega pronalazi otvor. Saginje se i stavlja ruku unutra, a onda iz otvora vadi - prljavo posuđe sa ostacima stare, plesnive hrane.

- Nije samo to odvratno, cela kuća je odvratna! Tepih je jako prljav, a zidovi su doslovno žuti - napisala je u komentarima ispod svog videa.

Neki korisnici društvene mreže pitali su je kako to da nije osetila smrad ustajale hrane, na šta je odgovorila da nije bilo nikakvih mirisa sve dok nije podigla tepih. NJen video prikupio je više od tri miliona pregleda, a mnoge je njeno otkriće zgrozilo.

- Ovo je tako grozno da mi se čini da bi to mogao da učini samo tinejdžer kojem se nije dalo da pere suđe - napisala je jedna korisnica.

- Hrabri ste, ja to ne bih dirala bez zaštitnog odela, a pogotovo ne bez rukavica! - komentarisala je druga, a treća je dodala: "Mislite da su znali da je suđe tamo i namerno ga ostavili? Kako to uopšte komentarisati..."

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".