Lepa Brena i Boba Živojinović rekli su jedno drugom "Da" 7. decembra 1991. godine u Beogradu, a njihovo venčanje često se naziva svadbom veka.

Par je iznenadio goste mladenačkom tortom na pet spratova, dok je Brena nosila venčanicu marke "Dior". Ukupno je potrošeno oko 50.000 maraka, pripremljeno je 650 vrsta jela, a mladenci su dobili više od 4.000 pisama čestitki. Zbog njihovog uključenja uživo u televizijski program prekinut je "Dnevnik 2", a danima nije bilo veće vesti u medijima. 

Brena i Boba okupili su sam krem tadašnje estrade na proslavi svoje ljubavi, a interesantno je da je i bidermajer uhvatila poznata ličnost - Dragana Mirković.

Pevačica je nekoliko godina kasnije upoznala biznismena Tonija Bijelića, kome se na večnu ljubav zavetovala 2001. godine, deceniju nakon što je uhvatila bidermajer na Breninoj svadbi. NJeno venčanje s Tonijem bilo je znatno skromnije jer zbog prilika u našoj zemlji nisu mogli da organizuju veliku proslavu.

Foto: Jutjub printskrin/Lepa Brena

 

 

- Venčali smo se u opštini, bilo je to skromno slavlje. Bilo je vreme sankcija, niko od moje familije nije mogao da dođe, jer nisu mogli da dobiju vizu. Pošto je Toni austrijski državljanin od rođenja, prosto nisam mogla to dok se ne udam i dok se naša zajednica papirološki ne sprovede do kraja. Prosto nisam imala mogućnosti da svojoj porodici, tati, mami, sestri, napravim vizu. I zbog toga smo imali malo gostiju. Čak ni Tonijeva familija nije sva mogla da dođe, jer i on ih ima mnogo - ispričala je Dragana jednom prilikom.

Ipak, pevačica ističe da je za nju to bilo bajkovito jer je bila iskreno zaljubljena.

 

 

- Tako da je nas dvadesetak bilo, ali bez obzira na to što su mi nedostajali, ipak je to bilo za mene najlepše i najromantičnije venčanje, jer ja sam jednostavno toliko iskreno volela i jednostavno bila srećna i to mi je u tom momentu bilo dovoljno - istakla je ona.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".