Primetila je da Điđi Hadid uglavnom nosi svoju torbicu preko ramena, ali ispred sebe, tako da joj pada na kukove, što može biti znak da se oseća stidljivo.

Kendal DŽener nosi svoju tašnu u ruci, što pokazuje da joj je više stalo do praktičnosti, nego do izgleda.

I dok postoje različiti načini za nošenje tašne, Ketlin je istakla šest najčešćih.

1. Nosite je u ruci

Kada prisustvujete formalnim događajima, možda nemate drugog izbora osim da nosite svoju torbu u ruci, međutim, Ketlin je primetila da kada žene odluče da drže veće torbe u ruci poput aktovke, skreću pažnju na važnost njihovog posla.

Foto: Profimedia

 

2. Na laktu

Još jedan popularan način nošenja torbe je na pregibu ruke, a prema Ketlin, ovo može biti znak davanja priorita statusu i poziciji žene. Žena koja odluči da svoju torbu drži na ovaj način, možda takođe pokušava da pokaže svoju torbicu ako ona ima posebne detalje, dodaje Ketlin.

3. Preko jednog ramena

Žene koje nose torbu na ovaj način su pragmatične i više ih zanima posao, nego izgled. Kada je nose preko ramena, ali dozvoljavaju da torba ležerno visi, nisu zabrinute za izgled njihove torbice, već žele da je ponesu tako da im je praktična i laka za pristup.

Foto: Profimedia

 

4. Ispred stomaka

Možda mislite da je to samo jedan od načina da nosite tašnu, međutim, izbor da li ćete torbu držati ispred ili pored tela, zapravo je znak vašeg temperamenta. Žena koja nosi torbu ispred stomaka može se osećati stidljivo, oprezno i defanzivo, a Ketlin je primetila da nije neuobičajeno videti slavne ličnosti kako ovako drže svoje torbe kada se suoče sa paparacima dok obavljaju zadatke ili prisustvuju događajima.

5. Bez torbe

Nenošenje torbe ukazuje na nivo statusa u kojem drugi rešavaju svakodnevne probleme i zadatke. Takve žene ne brinu previše o novcu i rasporedu i najsamouverenije su od svih.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".