Modna kreatorka i supruga pevača Harisa DŽinovića Melina DŽinović ponovo je počela da dizajnira otkad se stabilizovalo stanje u svetu zbog pandemije korona virusa, a sada kreće u pohod na inostrano tržiše, tačnije Ameriku, Dubai i Brazil.

Foto: N. Fifić

 

- Pa to nije bilo neraspoloženje zato što ja sama nisam bila raspoložena, već zato što je u fokusu bilo nešto drugo, a ne moda. Na svu sreću nova kolekcija je gotova. Amerika se već probudila tako da uveliko radimo isporuke. Bilo mi je teško da krenem ispočetka, ali sve je to sad iza mene. Uprkos novim dešavanjima u svetu, osećam da je crni period iza mene, a da je nova kolekcija nikad bolja. Nikada ne koristim reč se..y, ali ona najbolje opisuje sve što smo moj tim i ja ovoga puta iznedrili. Možda upravo iz tog razloga ja lično neću poneti baš sve komade, ali generalno sam zadovoljna. Mnogo je razloga za slavlje ovih dana - rekla je Melina.

- Da i Kanu smo obeležili 17. On je onako pomalo samozatajan i žurku nije želeo, u čemu sam ga podržala, mada lično volim slavlja. Ipak, drago mi je što je nije ekstravagantan kao Đina.


Melina je govorila o tome kako vaspitavaju svoju decu.

- Često čujem kako ljudi to govore, ali ja nemam problema sa decom. Nemam sada ovde drvo u koje da kucnem, ali presrećna sam u kakve ljude rastu. Istina je da su u uzrastu kada im je sve drugo draže, imaju svoj krug prijatelja, svoja interesovanja, stoga se ja trudim da ne savetujem. Povremeno nešto dobacim, čisto da to imaju u vidu. Nije ovo vreme kakvo je nekad bilo. Učim se da zaćutim i budem strpljiva, jer verujem da se deca roditeljima vrate u 20-im. Ne mogu da kažem da imamo svađe i neslaganja, zaista su oboje vrlo dobri stoga ih i Hari pušta da ostanu u gradu do kada žele.

- Jako sam srećna što nijedno od njih dvoje nije poželelo da se bavim modom ili muzikom. Drago mi je što traže svoj put. Kan je u sportu, Đina pak razmišlja o fakultetu, a počela je da radi i neke kampanje, sa čim se ja nisam u početku složila, ali kada sam videla koliku joj to sreću pričinjava, koliko je vredna, nisam mogla ništa drugo do da je podržim.

(Stori)

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".