Naime, Jovana tada nije ni slutila koliki će uspeh postići, a priznaje i da nije ni pomišljala da će joj životni saputnik biti pevač Željko Joksimović.

- Na početku karijere nisam znala gotovo ništa, jer je o sam početak i tako treba da bude. Sve osim ozbiljnog učenja zanata pravi instant-novinare. Neznanje i svest o tome da ne znaš su osnova koja jedina, omogućava napredak i razvoj. Doći na televiziju kojom vlada jedan Aleksandar Tijanić najbolji je način da brzo shvatiš koliko ne znaš i da požuriš sa učenjem - započela je voditeljka.

Foto: ATA images

 

 

Progovorila je i o odnosu sa kolegama u poslu.

- Čini mi se da je ta naša novinarska profesija toliko izmučena, u mnogo aspekata zgažena, da joj je cena strašno srozana, pa bi mi izgledalo kao da je dodatno šutiram kada bih počela da pričam bilo šta loše o njoj, uključujući razočarenje nekim ljudima - istakla je Jovana.

Željko Joksimović 2001. godine je objavio "Telo vreteno" a onda priznaje da nije mogla ni da zamisli da će joj on biti suprug.

- Isto što bih rekla da mi je neko prorekao udaju za DŽuda Loa. Te godine bila je i premijera filma "Neprijatelj pred vratima" u kom je on igrao glavnu ulogu. Dakle, rekla bih nemojte da me zezate - dodaje šaljivo Jovana.

Nedavno je tokom uživo programa gosta izbacila iz svoje emisije i priznaje da bi isto ponovila.

Foto: Printskrin/Instagram/jjovanajoksimovic

 

 

- Uvek sam spremna. Neprijatnost je na prvom mestu moje crne liste, kao i svaki pokušaj da me neko iskoristi. Tada nema razgovora već sledi izbacivanje - ističe voditeljka.

Jovana je i otkrila kako održava vitku liniju.

- Jurim za decom. Nema boljeg treninga - završava Joksimovićeva.

(Alo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".