Prema pisanju "The Times"-a, na proslavi je bio ruski TV voditelj Vladimir Solevjev i ruska novinarka Margarita Simonjan, koji su dospeli na listu sankcija EU posle početka rukog napada na Ukrajinu.

Na snimku koji kruži Tviterom, Sigal, koji je ranije Putina nazvao "jednim od najvećih svetskih lidera, ako ne i najvećim živim svjetskim liderom", može se videti kako sve u prostoriji zove "svojom porodicom i prijateljima".

- Vi ste moja porodica i moji prijatelji. I volim vas sve i stojimo zajedno, u dobru i u zlu - poručio je glumac.

Ovaj Sigalov potez naišao je na osudu u zapadnim medijima, kao i na društvenim mrežama. Zbog najnovijeg snimka, mnogi tviteraši nazvali su Sigala "izdajnikom Amerike" i pisali da mu treba zabrani povratak u SAD.

Podsetimo, Sigal se posle počinjanja sukoba u Ukrajini oglasio i rekao da se "moli za obe strane".

Foto: Profimedia

 

- Većina nas ima prijatelje i porodicu u Rusiji i Ukrajini. Ja ih gledam kao jednu porodicu i zaista verujem da je u pitanju spoljni entitet koji troši ogromne sume novca na propagandu da bi isprovocirao dve zemlje da budu u međusobnom sukobu, rekao je Sigal i dodao:

- Moje molitve su da obe zemlje dođu do pozitivne, mirne rezolucije u kojoj možemo da živimo i napredujemo zajedno u miru.

Inače, Seagal je ruski pasoš dobio 2016. godine, a 2018. je postao specijalni izaslanik Rusije u SAD.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".