- Anastasija se baš zaljubila! Pre dva meseca raskinula je petogodišnju vezu sa Đorđem Kuljićem i nije ni sanjala da će tako brzo naći novu ljubav. NJih dvoje upoznali su se preko Nemanjine sestre Vanje, s kojom se Anastasija godinama druži. Čim je čuo da je Tasa sama, Gudelj je poželeo da je upozna, spakovao je kofere i došao u Beograd - započinje priču izvor blizak paru i dodaje da su se pevačica i fudbaler zaljubili na prvi pogled:

Foto: Printskrin/Jutjub/Sport Klub/Ata images

 

 

Iako je fudbaler u poslednjih mesec dana dva puta zbog nove devojke dolazio u Beograd, nije imao priliku da upozna taštu.

- Anastasija nije upoznala Cecu sa svojim dečkom, jer je smatrala da je rano za taj korak. Ali toliko se zaljubila da će uskoro organizovati njihov susret. Međutim, Ceca odlično zna ko je Nemanja, pa je zdušno podržala novu ljubav svoje ćerke. Oduševljena je novim zetom, pa je Tasi rekla:

- Jedva čekam da ga upoznam! Mislim da je baš fin momak, umeš lepo da izabereš. Nikad nisam ni sumnjala u tebe.

Za razliku od Cece, koja još nije upoznala zeta, Nemanjina porodica je provela neko vreme sa snajkom.

Foto: Teodora Ćirić

 

 

- Nemanji roditelji i brat su upoznali Anastasiju i odmah su je zavoleli. NJegovoj majci Oliveri se toliko dopada nova snajka da je objavila njenu fotografiju na svom Instagram profilu - priča neimenovani izvor za "Informer".

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".