Đorđe Đoković je direktor ovogodišnjeg turnira Serbia Open, koji će početi za tri dana u Beogradu, a unapred se raduje publici koja će uživo sa tribina bodriti najbolje svetske tenisere.


- Fokusirani smo da ove godine vratimo publiku na tribine. Prošle godine smo imali skoro tri meseca turnira bez publike, to je izgledalo dosta tužno i sumorno. Ove godine imamo veliki stadion, 8.500 sedećih mesta. Sve su karte puštene u prodaju, za vikend je već gotovo 85 odsto rasprodato, za ostale dane još ima - pričao je Đole na jednoj televiziji, koji je na mukama zbog komplikovane Novakove ishrane, koju su krenuli da slede i mnogi drugi.

Foto: Profimedia

 

- Najveći problem je što je zbog njega sad 50 posto turnira počelo isto da se hrani! Svašta imamo nešto, turniri generalno imaju problem sa tim, par jela, 4-5, jedna vrsta mesa, jedna vrsta ribe, pirinač, salata... Punjene paprike? Ma, kakve punjene paprike! Mi smo se potrudili da imaju sve, od sušija, bifteka, raznih vrsta riba, pa sve do travki za vegane i vegeterijance - dodao je Noletov brat.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".