Pevačica Vesna Đogani konačno je progovorila o problemu sa kojim se suočila tokom svog života. Naime, u pitanju je bolest savremenog doba, odnosno depresija. 


- Znam da mnoge žene ćute o ovome, ali ja sam prvih šest meseci od Adrijanovog dolaska na svet patila od postporođajne depresije. Manifestovala se tako što sam bila potpuno bezvoljna za bilo koju aktivnost u vezi sa bebom, čak nisam znala šta da radim sa sinom, plašila sam se da neću moći - ispričala je Vesna prilikom gostovanja u jednoj emisiji i otkrila da je Đole činio sve što je bilo u njegovoj moći ne bi li joj pomogao.

Foto: Milena Anđela

 

- Nije pomoglo ni što se Đole postarao da mi sve bude maksimalno olakšano, unajmio je ženu koja nam je pomagala oko svih kućnih poslova, moje je bilo samo da budem majka, da se posvetim sinu i ništa više od toga, ali ja nekako na samom početku nisam mogla. Naravno, to je vremenom prolazilo i razvila sam veoma poseban odnos s njim. Kasnije, kada sam rodila Lauru, već sam mnogo drugačije gledala na stvari - priznala je pevačica koja je zbog teškoća u roditeljstvu morala da se obrati i psihoterapeutu.

 Kako joj je sin odrastao ona je odlučila da se obrati i stručnom licu kako bi uspela da mu se posveti, a i da poboljša kvalitet njihovih života.

Foto: Printskrin/Jutjub/Novosti

 

- Kako je Adriano postajao sve stariji, nisam mogla da se izborim s njegovim temperamentom, ništa me nije slušao i za sve je mislio da zna bolje. Zato sam se obratila za pomoć profesionalcu i učila sam da drugačije pristupim svom detetu kako bismo pronašli zajednički jezik. Đole je u tom pogledu bio drugačiji od mene, umeo je da povuče granicu i bude strog kada je potrebno, ali i popustljiv u istoj meri - zaključila je ona.

(Hello)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".