Glumica je prošle godine u avgustu na Instagramu promenila rodnu odrednicu "ona" u "they" (ne postoji adekvatan prevod na srpskom za rodno neutralnu odrednicu, a da ne zvuči uvredljivo) i time naglasila da je nebinarna osoba.

Foto: Profimedia

 

Nebinarne osobe u svom rodnom izražavanju ispoljavaju kombinaciju muževnosti i ženstvenosti, ili nijednu rodnu karateristiku.

Ema Korin tada je objavila rad fotografa Dejvida Simona Dajana na kojem nosi steznik za grudi koji najčešće nose trans i nebinarne žene.

 

 

Svečani događaj koji slavi pozorišne glumce, scenariste i reditelje okupio je poznata imena iz sveta pozorišta i šou-biznisa. 

Glumica na Olivije dodeli nagrada pojavila se u haljini modnog brenda "Loewe" koju je izabrao stilista Hari Lambert. Narandžasto prošarana haljina ukrašena je dodatkom grudnjaka u boji kože, a grudi su u obliku balona.

Foto: Profimedia

 

Ema Korin koja je prethodno fotografisala sa steznikom na ovaj način je želela da pošalje poruku da se očekuje od žena na velikim događajima da pokažu dekolte i bujno poprsje.

(Blic žena)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".