I dok ona ne može da se odvoji od belih plaža i okeana, Mile mora da radi. Kaže da žena ne zna ni gde ide ni koliko zarađuje i da je odavno prestao da kupuje poklone.

Foto: D. Mišić

 

- Kad uzmem nešto njoj i ćerki uvek im pogrešim što se tiče ukusa. Ovako, znaju gde je kasa sa parama, pa same uzimaju i kupuju šta im treba. Normalno, desi se nekad i da kažem da prikoče. Ne može baš da se luduje, da se kupuju tašne od pet-šest hiljada evra. To je glupost. Ima prečih stvari u životu - rekao je Mile.

Pevač ne krije da je potekao iz siromašne porodice i dobro se namučio da dođe do bogatstva u kom sada uživa sa Martom i Elenom.

- Nas petoro je bilo. Otac, majka, sestra najstarija i nas četiri brata, ja sam bio najmlađi. Živeli smo na selu od zemljoradnje. Bilo je svega, i pšenice, kukuruza, mesa, povrća. U tome nismo oskudevali, ali nije bilo novca da se kupe patike i ta garderoba - rekao je Kitić.

Foto: Instagram printskrin/elenakitic, Jutjub printskrin/Mile Kitic

 

- Morao sam da radim. Sećam se da smo pravili ciglu, istresali iz kalupa. Malo sam se sačuvao od težih poslova na njivi. Starija braća su više to radili, a ja sam vodio stoku da se napoji, nosio vodu kad je kosidba - ispričao je Mile i dodao:


- U školu sam išao šest kilometra. Kad je padao sneg, uvek je išao neko stariji da nam napravi put da bismo stigli do škole. Sećam se i prvog honorara. Otac mi je kupio šargije, i na svim proslavama sam bio atrakcija. Došao traktor u selo Osinje, ja seo na ćebence i pevam. Naučili su me bezobrazne pesme.

- Prvi koncert mi je bio na traktoru zadruge kojim se orala zemlja. Ja sedim na blatobranu, sviram i pevam. Bilo je pelcovanje pasa u selu. Dolazili su lovci, pa ako to ne uradiš, oni ne znam šta su radili sa psima. A pelcovanje nije bilo jeftino. Ja došao na slavu, pevao, svirao i te pare dao lovcima da ne ubiju mog psa Ićija - rekao je Mile.

(Svet)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".