Tragičan slučaj ubistva hrvatskog rukometaša Denisa Tota (27) dobio je novi epilog. Iako su isprva iz policije i bolnice stizale oprečne informacije o njegovom prebijanju, gde je policija saopštila da nisu viđeni tragovi fizičkog nasilja.

Ipak, sada se pojavio i snimak sa sigurnosnih kamera koji otklanja svaku sumnju. Denis Tot je prebijen ispred jednog noćnog kluba i od posledica prebijanja je preminuo kasnije u bolnici.

Kako se vidi na snimku, on prvo dobija udarac pesnicom u glavu od strane jednog momka, koji ga je bacio na zemlju i od koga je ostao nepomičan da leži na betonu.

Nakon toga, dobio je nekoliko krvničkih udaraca nogom u glavu dok ne nepomičan ležao na podu. A posebno se tu isticala jedna devojka, koju su jedva obuzdali i koja nije prestajala da kidiše na nesrećnog rukometaša i kasnije dok su drugi, pa i momak koji ga je nokautirao, pokušavali da mu ukažu prvu pomoć, shvativši da je sve otišlo predaleko.

Na kraju, čak je i taj momak u beloj jakni, koji je zadao verovatno koban udarac, besno odmahnuo rukom kada se sklonio od momka koga je nokautirao.

Ovde je i snimak za koji morate da imate više od osamnaest godina da biste ga pogledali i upozoravamo vas da je sadržaj uznemirujuć.

 

 

 

(Telegraf)