Enrike je sada oduševio sve na društvenim mrežama kada je objavio snimak svoje najmlađe ćerke Meri kako pleše uz njegovu pesmu. Snimak je već postao hit na internetu, a vidi se kako se mala Meri osmehuje i poskakuje na krevetu u ritmu očeve pesme.

Foto: Profimedia

 

Neodoljivu devojčicu sa plavom kosicom i velikim plavom očima poznati tata je pitao "ko je to", a ona je ushićeno odgovorila: "Papa, Papa".

Od upoznavanja teniserke Ane Kurnjikove i pop zvezde na snimanju spota za njegovu pesmu "Escape" prošlo je čak 20 godina i od tada važe za jedan od najlepših poznatih parova.

Oni su roditelji blizanaca, dečaka i devojčice Lusi i Nikolasa 2017.godine, a zatim i ćerkice Meri koju je Ana rodila u tajnosti prošle godine.

Još uvek nije poznato da je par venčan, ali bivša teniserka na Instagramu s ponosom sebe naziva Ana Kurnjikova Iglesias što naslućuje da je svadba, kao i trudnoća pa i porođaj sa trećim detetom, možda bila u tajnosti.

Foto: Profimedia

 

 

Par retko kad deli stvari iz svog privatnog života, u intervjuu za australsku emisiju "Today Tonight" 2011. godine, Ana je rekla:

- Želim svoj život da držim što je privatno, pogotovo jer sam s nekim koji je takođe u središtu pažnje - izjavila je Kurnjikova.