Deki Pantelić je danas poznato TV lice, ali voditelj je bio vozač pre nego što je stao pred kamere. Takođe je radio i u pekari.

Foto: Petar Milošević

- Nije mi problem da bilo šta radim, ne stidim se nijednog posla, a moja supruga zna da mi kaže da naša porodica nikada neće biti gladna - izjavio je voditelj.

Milan Stanković se proslavio nakon audicije u „Zvezdama Granda“, a pre toga je bio omiljeni medicinski tehničar. Radio je na odeljenju dijalize u Obrenovcu.

Foto: ATA images

 

Momčilo Bajagić Bajaga ima čuvenu izjavu o svom neobičnom posliću u mladosti.

- Recimo, još kada sam bio prvi razred gimnazije, imali smo neke bendove koji su bili, kako bih rekao, neprofitabilni i sećam se da smo kupili onu veštačku kinesku svilu, da smo je farbali u crno i prodavali u Knez Mihailovoj kao ešarpe. Te ešarpe su izgledale fenomenalno kada se ofarbaju i kada se ispeglaju, ali čim ih staviš, to se izgužva i ne liči ni na šta - rekao je.

Foto: N. Fifić

 

Emina Jahović danas je često na televiziji, a tako je i počela da se bavi javnim poslom – ali ne kao pevačica. Naime, ona je neko vreme vodila vremensku prognozu u Novom Pazaru, na televiziji čija je vlasnica bila pevačica Elma.

Foto: ATA images

 

Lepa Brena i Ana Štajdohar su povezane na neverovatan način – upravo Breninim prvim poslom. Pre ogromne slave, Brena je bila bebisiterka, a čuvala je upravo bebu Anu.

Glumac Andrija Milošević takođe je zarađivao na neobičan način. Kad je pohađao školu u Podgorici, nakon što je „popustio“, našao je zanimljiv način da zaradi za hranu.

Foto: ATA images

 

- Tada sam radio kao kolporter, prodavao sam popularne novine “Podgorički grafiti”. Radio sam to sa drugovima, čak smo po stanovima išli. Tako smo malo zarađivali, za burek uglavnom - otkrio je.

Ivan Ivanović je danas veliko voditeljsko ime, a nekada je radio u obezbeđenju. Čak je bio angažovan od strane tadašnjeg ambasadora SAD u Srbiji, Vilijama Montgomerija. Čuveni kviz „Keš taksi“ bio je njegov početak ka usponu.

Foto: V. Danilov

 

Glumica Mina Lazarević i pevačica Ana Stanić pre svojih blistavih karijera zarađivale su na sličan način – držeći časove.

Ana je odlično poznavala latinski jezik, pa je i drugima pomagala da ga savladaju – a Mina je bila majstorica u solveđu i klaviru.

Foto: V. Danilov

 

- Pošto sam bila super đak, držala sam časove latinskog jednom momku koji je u prvom razredu gimnazije pao na popravni. Časove sam mu držala tokom letnjeg raspusta između mog trećeg i četvrtog razreda - otkrila je pevačica.

A Mina je druge muzički obučavala već sa 14 godina.

- Imala sam svoje metode kako da ih naučim, ja sam ruska klavirska škola, a njihov moto je besomučno ponavljanje - izjavila je.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".