Ovan

Kako bi pobedio dosadu, Ovan neprestanu žudi za izazovima. Nove droge, mesta i tehnike će ga držati uzbuđenima i zainteresovanim. Voli direktno ubrizgavanje, turboindžekšn u mozak a previše priče će ga smoriti. Ipak, neće biti na odmet ako mu odmah date svu svoju gudru jer može da postane agresivan. Ovan bi i rakiju turao u venu da može. Veoma ceni kada ga iznenadite poklonom pogotovo kada nema droge.

Bik

Jako je senzualan i uživa u opuštenom pristupu. Mekani čaršavi, velike buksne i opuštena atmosfera će probuditi njegova čula. Bika ni slučajno nemojte požurivati. On puši džoint kao da mu je svaki dan rođendan. Dobra masaža vrata i ramena će svakako učiniti da on puši mnogo grama dnevno. Kapacitet: neograničen. U žargonu poznat kao THC.

Blizanac

Ne mogu odoleti dobrom spidu i ekseru. Zabavna atmosfera će privući i zadržati njegovu pažnju. Dobar humor u momentima kad ga puca fleš je za njih najbolji fazon. Gledanje crtanih filmova tokom ušmrkavanja je za njih pravi fetiš. Posebno ga lože nindža kornjače. U stanju su po tri dana da prepričavaju kako su se dobro proveli i kako je kvalitetna roba bila.

Rak

On je večiti trubadur. Uživa kada izražavate žudnju za njim i njegovim trubadurskim veštinama koji jednim potezom spale ceo džoint. Dobar skank će u svako doba dana da probudi njegovu strast. Rak obožava hranu, stoga će pripremljeni obrok u ugodnoj atmosferi obavezno začiniti sa mrvljenom travkom. Inače u zabludi su da je marihuana indijski začin. Veoma ceni kada ga pozovete na ručak i za desert mu spremite kolačiće sa hašišom.

Lav

Lav žudi za pažnjom pa samim tim voli da mitinguje na kokainu. Pored toga što je megaloman i ne počinje mrk seansu ispod pet grama Kizine čiste robe, on je takođe i štekara jer mora uvek da ostavi “za sutra”. Lav je jako kreativan, zato se potrudite da mu izvlacite crte u obliku čiča gliše kako biste probudili njegovu strast. Naravno, uvek pohvali “umetnika” kako fantastično crta jer je sam veoma antialentovan.

Devica

Devica ima svoju zločestu stranu koja dolazi na videlo kada je jako drogirana. Suptilno kozumiranje svih droga ne dolazi u obzir. Taj sve pare daje na gudru. Ni za ku**e ne odvaja. U društvu je omiljen jer uvek ima najveću količinu a i nije štekara da se otvori za drugare. Kada to čini, to je u stilu velikih svetskih mafijoza. Ili puna kesa ili ništa. Devicu definitivno svi vole i uživaju u njenom društvu.

Vaga

Vagu ćete uzbuditi ekserima. Ne onim sa gradilišta već od Kize dilera tu iz kraja. Obično ih zovu “čekićari” jer stalno udaraju po ekserima a nijedan ne ukucaju i uopšte nisu zaposleni na građevini. Vagu privlači i spid ali samo oko Nove godine jer slavi praznik po 17 dana. Ume da bude kreativna pa se često dešava da preprodaje drogu kako bi zaradila za još i još i još… U društvu ovakve likove još nazivaju i “čovek muva” jer kako i naziv govori, uvek nešto muva.

Škorpija

Samo nebo je granica kada je u pitanu ovaj znak. Dobar koks će verovatno biti sasvim dovoljan ali ovo je prava aždaja za sve vrste opijata. Ako su u žurbi, mogu da uture u nos bukvalno sve odjednom. Da progutaju šleper ekstazija takođe nije problem. Ako ste na ulici sa Škorpijom, budite oprezni jer bično imaju neko naoružanje sa sobom… To rade iz straha da će neko da im izotima drogu koju poseduju. Paranoja vlada ovim znakom.

Strelac

Strelac je znak koji obožava hašiš. Može da popuši kilo i da kaže “nije mi ništa, daj za još jednu buksnicu”. Kad mu je džoint u ruci, taj ne vidi, ne čuje, ne progovara. Potpuna posvećenost pušenju je njegov zaštitni znak a džoint gleda kao Bogorodicu. Vole da se drogiraju u prirodi, posebno ispod nekog većeg drveta pa kad ih pokaki ptica tripuju da je to božijih ruku delo. U crkvu ide samo da bi njuškao tamjan.

Jarac

Kada je Jarac u pitanju, otkrićete njihovu strastvenost prema LSD-ju u prvih nekoliko minuta priče. Svaka druga reč mu je “TRIP, HALUDŽA, I U JE***E KAKAV FLEŠ”. U narodu se veruje da je LSD dobio žargonski termin “TRIP” baš zbog Jarčeva. Hobi im je da idu drogirani ulicom i da zvižduću narodnjake. Tada ih puca fleš k’o sestru na svadbi. Imaju običaj i da tajno drogiraju ljude pa se pazite ovog znaka, može da vam ubaci drogu u heroin.

Vodolija

Voli da eksperimentiše. Egzotične i halucinogene droge probudiće njegov um i telo. Voli seks dok halucinira jer, pretpostavlja se da im je u glavi vođenje ljubavi sa bogom. Vrlo su pobožni i pre svakog drogiranja se prekrste i kažu “aj bože pomoi”. Smešno je što stvarno veruju u tu pomoć odozgo, čak gledaju u nebo svaki put dok to izgovaraju. Veoma je veliki ljubielji halucinogenih pečuraka i uvek sa sobom ima bar 3 porcije u slučaju da ogladni.

Ribe

Ribe su najveći fanovi mešanja kokaina i heroina. Muške Ribe imaju tendenciju da se oblače kao žene kad ih pukne rad a kod žena je obrnuta situacija. Otud toliko velika količina bolesnih filmova za odrasle po svakakvim porno sajtovima. Sutradan se obavezno stide svojih sramnih dela kao što je smaranje komšija po liftu, skidanje ispred zgrade, i kupovanja 160 kondoma za sve pare. Kada su drogirani, zaljubljuju se na svakih 7 minuta.