Golog stomaka i u crvenoj trenerci, mlada pevačica je pozirala, a možemo primetiti da se moda ponovo vratila, pa ovako obučene devojke sve češće možemo videti na uliicama.

Reč je o Maji Nikolić.

Ona je na početku karijere izgledala kao devojčurak iz kraja, vrlo smirena a pevala je uglavnom balade.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

Pošto se ona na fotografiji ne smeje, mnogo je teže prepoznati o kome je reč, budući da je pevačica poznata po širokom osmehu. NJena kosa je sada plava, a obline bujnije.

Maja Odžaklijevska ju je upoznala sa važnim ljudima iz RTS-a i pomogla joj je da se probije na estradi zbog čega je pevačica smatra svojom estradnom majkom. Tada je upoznala kompozitora Vladimira Graića Graju koji je komponovao najveći broj njenih pesama. Posle nekoliko godina došlo je do prekoreta kako u privatnom, tako i poslovnom životu vrcave pevačice. Usledili su skandali, rijalitiji, kao i promena stajlinga.

Foto: Z. Jovanović

 

 

Poznata je i po rijaliti učešćima gde je pokazala da niko ne može na crtu da joj stane kada su svađe i glasno pevanje.

Majin prvi muž je crnogorski muzičar Mirko Šćepanović sa kojim ima sina Novaka. Nikolićeva se godinama sudila sa Mirkom zbog neisplaćenih alimentacija.

 

 

Drugi Manjin muž je biznismen Vuk Kandić, a za njihov odnos vezivali su se brojni skandali. Maja je i sa drugim bivšim mužem bila godinama na sudu, gde su se borili oko starateljstva nad njihovim sinom Lazarom, a sudski organi su na kraju odlučili da dete pripadne ocu.

Maja Nikolić je poznata po svom oprečnom jeziku i hrabrosti da javno i o bilo kome iznese svoje mišljenje.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".