Iako je godinama mnogima omiljeni glumac, on iza maske dobroćudnog čoveka krije i svoju mračnu stranu. U autobiografiji koju je izdao 2015. godine otkrio je neke detalje koji su, u najmanju ruku šokirali svet.

Između ostalog, tada je otkrio i sledeće:

Čen je rođen 1954. u Hongkongu kao jedinac roditelja tako siromašnih da su ozbiljno razmišljali o tome da sina prodaju jednom lekaru Britancu za 200 dolara kako bi preživeli.

- Kad sam zaradio prvi veći novac, odmah sam počeo nemilice da ga trošim. Ali, problem je bio što sam počeo neumereno da pijem, bolje rečeno, da ločem. Ujutro bih se vozio gradom u Pošeu, a uveče u Mercedesu. Pijan -  priseća se Čen kako je provodio slobodno vreme kad nije bio na setu.

Foto: Jutjub printskrin

 

 

Oženio se 1982. godine DŽoan Linom, tajvanskom glumicom s kojom je dobio dvoje dece. Ali, kaže da je zbog alkohola postao i nasilnik:

- Jednom sam tako udario svog sina DŽejsija da je odleteo preko pola sobe i pao na krevet. Tad sam zaista preterao sa grubošću. Nije se samo uplašio DŽejsi, nego je šok doživela i moja supruga - napisao je u svojoj autobiografiji koja je obajvljena 2015. godine.

Čen za sebe kaže da je u to vreme bio "neuki momak koji je preko noći zaradio 10 miliona dolara" i da nije čudno što se ponašao nezrelo jer su mu silna slava i bogatstvo udarili u glavu. Takođe je priznao da je varao svoju suprugu sa mladom lepoticom Elejn Ng Ji Li, koja je bila Mis Azije 1990. godine.

Ipak, u knjizi ne spominje svoju vanbračnu ćerku Etu Ng, danas 19-godišnju devojku, koju je dobio u toj avanturi.

Eta je svojevremeno izjavila da Čena nikada nije smatrala svojim ocem, pa je o tome ostavila i poruku na Instagramu:

- Dom je porodica koju možete sami da odaberete... LJubav je nesumnjivo jača od krvi.

Čen je u knjizi priznao i da je, ubrzo nakon što se oženio, počeo da izlazi po klubovima i vara suprugu sa mladim i zgodnim devojkama.

- Kockao sam se i varao suprugu. Sećam se da sam, prilikom jednog takvog noćnog izlaska, upoznao predivnu devojku jake ličnosti, a jedino što sam znao bio je njen nadimak - Broj 9. Nastavili smo da se viđamo u njenoj maloj sobi s vrlo niskim plafonom. Sećam se da su mnogi pokušavali da nas gledaju kroz male pukotine na vratima. Ali meni je ta sobica bila pravi mali raj... - rekao je on.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".