Bata je svojevremeno sredio Vojinu da vojni rok služi u Beogradu kako bi uporedo mogao da igra u seriji “Porodično blago”.

- Snimanje prve sezone kultne serije završeno je u jesen 1998. godine. Već tada su Bata i Vojin bili u veoma dobrim odnosima, pošto su ih dodatno zbližili likovi koje su igrali u “Porodičnom blagu”. Bata je otad na Vojina gledao kao na člana porodice, bio mu je veoma drag, a posebno je cenio njegov talenat za glumu - počinje priču za "Informer" izvor blizak glumcima.

Foto: Milutin Labudović

 

 

- Bio je raspoređen da vojni rok odsluži godinu dana u kasarni u Baru, u Crnoj Gori. Uredno se odazvao pozivu, ali je posle samo tri meseca dobio premeštaj u Beograd - kaže izvor i objašnjava da je glumac bio u čudu kada se to dogodilo:

- Šokirao se kada mu je komandir saopštio da prelazi u glavni grad, jer uopšte nije tražio nikakav premeštaj. Bio je zbunjen. Nije znao zbog čega ga sele za Beograd, ali je bez pogovora spakovao stvari i krenuo za Srbiju.

Posle samo nekoliko dana saznao je da mu je premeštaj sredio lično Bata Živojinović.

Foto: V. Danilov

 

 

- Čuli su se telefonom i Bata mu je šmekerski rekao: “Znam koliko je mladom glumcu i čoveku teško da bude godinu dana bez posla. Prebacio sam te da možeš uporedo i da radiš”. Tako je Vojin zajedno sa celom ekipom nakon NATO bombardovanja nastavio da snima drugu sezonu “Porodičnog blaga” - završava priču sagovornik pomenutog lista.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".