Dizajnerka je sada otkrila detalje proslave rođendana svoje mezimice, ali i Đinine aktivnosti na društvenim mrežama.

- Bilo je predivno. Moram reći da sam jako zadovoljna. Sve naše proslave su slične. Uzak krug prijatelja, dobra muzika i dobra hrana. Šta god da pravimo ispadne jako lepo - rekla je Melina i otkrila ko je bio najažurniji kada je organizacija u pitanju.

Foto: D. Milovanović

 

- Organizacija je uvek na meni i Harisu. Ja to već nekako radim i levom rukom. Toliko zabava sam organizovala na godišnjem nivou za ovih 19 godina i toliko rođendana. Jedina razlika je u tome što je na torti sada pisalo 18. Srećna sam, Đina je bila jako zadovoljna, svi smo se lepo proveli ali ne pravimo od toga sad neku veliku stvar. Neka je živa i zdrava ali ne vidim razliku između 17 i 18, 19 - rekla je i otkrila šta je bio njen poklon od roditelja.

- Ona je 10 godina želela psa pomeranca i ja naravno nisam bila za to. Mi već imamo velikog divnog psa ali otac joj je ispunio tu želju tako da imamo sada jednog malog, divnog slatkog pomeranca koji se zove Nobu i nerazdvojni su, čak sam ga i ja zavolela - rekla je ona.

Na pitanje da li ima zamerku na sadržaj koji njena ćerka deli na društvenim mrežama i kome više smeta Đinino eksponiranje na Instagramu da li njoj ili Harisu, Melina je rekla.

- Haris ne prati društvene mreže iz razloga što jednostavno nije u tom "mood-u", a i ja sam ta koja privatno nemam društvene mreže i koja to ne pratim. Ja sam bila ta koja je bila protiv (Đininog instagrama prim. aut), ali Bože moj. Mi smo se isto priklonili nekim njenim željama i interesovanjima. Ne mogu da kažem da mi ne zasmeta, pogotovo naslovi u novinama - objasnila je Melina.

- Krivi naslovi u novinama. Mislim da novinari prema njoj sada treba da imaju malo više razumevanja i malo mekši da budu iz razloga što je ona ipak jedno dete. To što je napunila 18 ne znači ništa - priznala je i dodala da ćerku neretko kritikuje.

Foto: V. Danilov

 

- Ja je iskritikujem ali ona zna o društvenim mrežama puno više nego ja. Ja sam svesno odabrala da ne budem na društvenim mrežama, volim privatnost. Naravno da pratim šta ona radi. Slatka mi je što je tako otvorena i prirodna. Moram da kažem da taj deo kod nje izuzetno cenim i poštujem - rekla je Melina.

(Telegraf)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".