Seks obično bude prilično strastven, ali u nekim slučajevima stvari mogu da budu itekako neugodne. U objavi na Reditu, jedan je korisnik napisao: "Koja je najsmešnija stvar koja vam se dogodila tokom seksa?"

Budući da je podeljena ranije ove nedelje, objava je prikupila više od 15.000 reakcija i 3.100 komentara. Jedan od korisnika otkrio je neugodan trenutak tokom seksa sa ženom. On je slučajno pozvao mamu dok je imao intimne odnose sa suprugom.

Foto: Profimedia

 

 

- Da, dogodilo se i to! Supruga i ja smo se žurili i nisam ni shvatio šta se dogodilo. Čuli smo smeh, moja mama se smejala i smejala. Prošli su meseci pre nego što sam to preboleo - otkrio je muškarac.

Još jedan korisnik Redita učinio je isto, ali on je slučajno nazvao svoju sestru i ostavio joj još petominutnu govornu poštu. Treći muškarac opisao je trenutak kada je imao vatreni seks sa ugašenim svetlima.

- Devojka je bila na vrhu i jahala me unazad, bio je mrak. Osetio sam da su mi prsti na nogama mokri i pomislio sam da je to ona (nikad nisam pomenuo fetiš sa stopalima). Bio sam zbunjen jer nisam to hteo. Ispostavilo se da mi je pas lizao stopala - napisao je korisnik Redita.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".