Nedavno je, priča, ušla i odmah ugledala prazno mesto.

- Krenula sam da sednem, ali je pored sedeo muškarac u odelu, sa rukom na praznom sedištu. Zamolila sam ga da pomeri ruku kako bih mogla da sednem, ali on je rekao da je mesto zauzeto - napisala je u objavi koju je preneo britanski Miror.

Kad ga je pitala kako je mesto zauzeto, on joj je rekao da odmara svoju ruku. Rekla mu je da je umorna i ponovno zamolila da pomeri ruku kako bi mogla da sedne, ali on je ponovno odbio i rekao joj da "njena trudnoća nije njegov problem."

- Tad mi je bilo već dosta, leđa su me ubijala pa sam mu jednostavno sela na ruku!

Foto: Ilustracija/Novosti

 

 

Muškarac se tada uplašio i pokušao brzo da pomeri ruku, vičući na nju da je nepristojna.

- Krenula sam da se svađam s njim, ali onda je on odustao i komentarisao da mi je postupak neprimeren i bez poštovanja. Svi su gledali u mene, ali ja sam samo sedela i pomalo osećala stid - objasnila je.

Kada je stigla kući, ispričala je svom suprugu šta se dogodilo, a on joj je rekao da se "zaista ponela neprimereno".

Foto: Profimedia

 

 

- Kaže mi da sam pogrešila i da je to bilo potpuno neprikladno, uprkos tome što sam rekla da sam umorna od stajanja i da stvarno moram da sednem - zaključila je.

Korisnici Redita brzo su je uverili da uopšte nije pogrešila i mnogima je to bilo prilično smešno, a jedna je osoba je rekla: "Ne mogu da verujem da si ukrala mesto njegovoj jedinoj ljubavnici!"

- Nisam trudna i učinila bih isto. Šta, dovraga on misli; da može da uskrati osobi mesto za koje je platila? - dodala je druga korisnica.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".