Kako priča dobro obavešten izvor, Đani ne želi da se za njegovu vikendicu zna, jer je tu pronašao svoj mir i utočište.

 

 

- Đani je odlučio pre nekoliko godina da novac koji je zaradio od tezgi uloži u luks vilu koja se nalazi na obali Save. Uz savete svoje supruge Slađe shvatio je da mu je najbolja opcija da novac koji zaradi od bakšiša uloži u nekretnine. Tako se sve i odigralo - priča dobro obavešten izvor blizak porodici Trajković i dodaje:

- Kako bi pronaša svoj mir od nastupa, Đani je odlučio da se izoluje na obali Save gde najviše provodi vreme tokom proleća i leta sa porodicom. U luks vili imaju bazen, palme i sve ono što im je neophodno kako bi uživali u luksuzu. Ne zna se tačno koliko ga je ova nekretnina izašla, ali se šuška da je morao da izdvoji oko 250.000 evra. Na placu se takođe nalazi i košarkaški teren koji retko ko kad od porodice Trajković koristi - zaključuje dobro obavešten izvor.

Đani želi da mu sigurnost porodice bude na prvom mestu, te se tako ispred njegove kuće nalazi kamp prikolica u kojoj dežura obezbeđenje kad on nije tu.

 

 

- Obezbeđenje je sve vreme u kamp prikolici i čuva Đanijevu vilu na obali reke Save. Pored toga, imanje je opkruženo kamerama kako bi mogli stalno da nadgledaju šta se događa u kraju - priča izvor Trajkovića.

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".