Biljana i njen muž danas su došli u Palatu Pravde gde je pred Višim sudom u Beogradu trebalo da da izjavu u svojstvu svedoka, ali zbog neplaniranih problema suđenje je odloženo.

Posle današnjeg pojavljivanja u Višem sudu u Beogradu, Biljana se oglasila za "Kurir" i istakla da će laži suprugove bivše partnerke dokazati.

Foto: ATA images

 

- U dogovoru sa mojim advokatom Milisavom Jovanovskim se obraćam u vezi sa suđenjem koje je trebalo danas da se održi; Zbog bolesti sudije, suđenje a tako i moje svedočenje je odloženo za oktobar. Mogu samo reći da su izjave potpuna besmislica i laž što ćemo na sudu i dokazati. Razlog zbog koga je izbacila optužbe u medije je samo njoj poznat. Posle moga iskaza na sudu dobićete detaljnije informacije. Unapred hvala na razumevanju - rekla je ona u izjavi za medije.

Foto: ATA images

 

Podsetimo, pevačica je u više navrata govorila u medijima oko spornog placa i kuće koja je između ostalog predmet spora. NJen muž je istakao da prilikom kupovine placa nije poznavao sadašnju suprugu pevačicu, kao i da je izgradnja nekretnine započeta pre nego je upoznao Biljanu, odnosno za vreme trajanja zajednice života sa bivsom ženom Danijelom.

Foto: Instagram/biljanasecivanovic

 

- Sve se brzo odigralo, brzo smo se uselili i brzo je kuća sagrađena. Porasla ljubav i porasla kuća. Mislim da smo sve postigli za kratko vreme - rekla je Biljana za Grand televiziju. Ona je objasnila i da li je učestvovala u radovima: - Učestvovala sam samo sa kafama i ostalim propratnim stvarima. Majstori su radili kako treba, ja sam samo pitala dal treba kafa - objasnila je ona u "Ekskluzivno" na televiziji "Pink".

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".