Sada je i njen otac, Dragan Karleuša, otvorio svoj nalog na ovoj planetarno popularnoj platformi. Dragan je bivši policajac, a u javnosti se nikada nije previše eksponirao.

Karleuša je u opisu svog profila otkrio nekoliko nepoznatih detalja o sebi. "Policajac u penziji, nekadašnji bubnjar, sportista, morski i rečni vuk, Adadžija, tata i deda", piše na Draganovom profilu.

Foto: Instagram printksrin/karleusastar

 

 

On za sada prati samo njegovu mezimicu i još dve osobe, a Jelena je među prvima zapratila svog tatu.

Podsetimo, Dragan Karleša rođen je 1. januara 1947. godine u Beogradu. Završio je Višu tehničku školu, a u mladosti se aktivno bavio sportom i muzikom. Sa prvom suprugom Divnom ima ćerku Jelenu, dok je u drugom braku dobio sinove Ivana i Nikolu. Prema pisanju "Vremena", policijsku karijeru počeo je u Upravi za informatiku 1975. godine, a kasnije je prešao u Kriminalističku operativnu službu gde je radio na imovinskim deliktima, teškim krađama i razbojništvima. Od 1983. radio je na poslovima suzbijanja šverca i krijumčarenja kulturnog i arheološkog blaga.

Foto: Instagram printksrin/karleusastar

 

 

Početkom novog veka postavljen je za zamenika načelnika Uprave za borbu protiv organizovanog kriminala. Ima čin kapetana MUP-a, a sada uživa u penziji, sa decom i unucima.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".