Rodrigez je proveo dvadeset sati praveći tortu koja je bila prekrivena belom glazurom i cvećem, a na prvi pogled je delovala kao normalna i lepa svadbena torta. Međutim, on je starijim gostima rekao da mogu da dobiju nešto više od obične šećerne euforije zahvaljujući dodatku marihuane koja je ilegalna za proizvodnju i konzumiranje u Čileu, ali je dozvoljena za privatnu upotrebu.

Alvaro je objasnio da je inspiracija za tortu došla nakon što su on i njegova sestra probali magične kolačiće i otkrili da njihov efekat može da bude vrlo zabavan. On je dodao da nije dva puta razmislio kada ga je sestra zamolila da doda marihuanu u jedan deo njene torte.

 

 

- Jednostavno sam joj dodao maslac koji je odležao dan i onda kada su kolačići bili spremni prelio sam ih drugim nivoima sa čokoladnim kremom i to je bilo to - objasnio je. Tvrdi da je najsmešnija reakcija bila ona od njegove ujne koja je imala jake bolove u leđima pre nego što je uzela komad magičnog dela torte.

- Sećam se da su je bolela leđa i dva sata kasnije (posle konzumacije torte) bol je nestao i ona je plesala kao tinejdžerka. Kanabis ima neverovatan efekat na sve ljude kojima je možda potrebna alternativa, kako u fizičkom, tako i mentalnom zdravlju - kaže Rodrigez.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".