Pevačica je priznala da je u prošlosti sina zapostavljala zbog koncerata i turneja, na koje je često išla, te da je Miroslav još kao beba bio prepušten dadiljama koje su ga nekada ostavljale i po dva dana samog u krevecu.

- Moj sin ne dolazi na moje nastupe, on ne voli da se javno eksponira i nikada nije voleo moj posao jer za njega estrada predstavlja nešto ružno, podseća ga na moje odvajanje od njega, žene koje su ga čuvale... - rekla je na samom početku Nada, i otkrila traume koje je njen sin stekao tokom odrastanja.

Foto: ATA images

 

- Suprug i ja smo se borili da ga često vodimo sa sobom, ali to nije bilo uvek moguće. On je jako stresno doživljavao svaki moj odlazak na posao. Znali smo da ga ostavljamo kod dede i babe, a on i dan-danas to prepričava svojoj deci. Kaže im često: „Mama i tata su me tada ostavljali iza kuće i govorili da će odmah da se vrate, pa bi pobegli u automobil“ - ispričala je pevačica jednu od jezivih scena.

- Sećam se tih situacija, ja sam morala da putujem, a njemu je bilo strašno kada kao dete od četiri godine vidi da mene nema. I meni je bilo teško da ga ostavim, bilo je jezivo, pogotovo u periodu kada sam ga dojila. U to vreme su se zakazivale turneje, najčešće po Jugoslaviji, na koje sam morala da idem. Nisu postojali mobilni telefoni i bilo je jako teško stupiti u kontakt sa ženama koje ga čuvaju - objašnjavala je Topčagićeva, pa se prisetila situacije u kojoj je njen sin dva dana ležao bespomoćan u kolevci.

Foto: Jutjub printskrin/novo jutro

 

 - Jednom sam bila u Americi i žena koja je čuvala Miroslava ga je ostavila dva dana samog, srećom komšinica je ušla u kuću i zatekla ga samog kako leži u krevecu sav u mokraći. Ta devojka me je pokrala i otišla. Eto, to su razlozi zbog kojih moj sin ne voli moj posao - zaključila je pevačica.

Nada se osvrnula i na karijeru, pa objasnila zbog čega još uvek ne želi da organizuje veliki koncert za sve svoje fanove.

- I dalje sam veliki tremaroš, verovatno zato i trajem 50 godina. U nastup uložim sto odsto sebe, velika je odgovornost i umem biti teška. Kada bih organizovala koncert, neprekidno sam zvala saradnike da vidim koliko se karata prodalo i kako sve napreduje. Ne bih podnela da nema naroda i da se dele karte, odmah bih otkazala koncert - rekla je pevačica.

Foto: Arhiva Novosti

 

Pevačica je istakla da privatno retko posećuje kafane, te da joj trenutno prija mirnija sredina.

- Retko izlazim, volim mir. Kada se desi da izađem na muziku, rado naručujem pesme Šabana Šaulića, sve njegove pesme jako volim - rekla je ona.

(Alo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".