Vilis je prodao nekretnine koje je sticao godinama, u vrednosti od oko 65 miliona dolara, kako bi proveo što više vremena sa svojom porodicom u Kaliforniji, tvrde njegovi prijatelji, a prenosi Pejdž Siks. Ove nedelje, porodica 67-godišnjeg glumca objavila je da se on povlači iz glume nakon što mu je dijagnostifikovana afazija, jezički poremećaj uzrokovan oštećenjem u određenoj oblasti mozga koja kontroliše izražavanje i razumevanje jezika.

- Brus se za ovo dugo pripremao. Znao je da će doći vreme kada će njegovo zdravlje biti ozbiljno ugroženo i kada neće moći da zarađuje kolio je nekad mogao - tvrdi izvor koji poznaje glumca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gethome (@gethome.ru)

- Uz to znao je da mu u jednom trenu neće biti potrebne razne kuće i stanovi između kojih će putovati, već da će želeti da živi u bezbednoj sredini, okružen porodicom. On je stoga rasprodao veći deo svojih nekretnina tokom godina. Jasno je da se pripremao za to da pojednostavi svoj život.

U decembru 2019. Vilis i njegova supruga Ema Heming prodali su svoje imanje u Vestčesteru u NJujorku za 7,66 miliona dolara, što nije bila dobra cena, jer su samo pet godina ranije kupili to imanje za 12 miliona. U pitanju je vila koja se prostire na 836 kvadrata, sastoji od pet spavaćih soba, pet kupatila i toaleta.

Foto: Tanjug/AP

 

 

- Jedini razlog što je se odričemo je taj što je toliko daleko od naše porodice u Kaliforniji. Zato smo odlučili da se vratimo na Zapadnu obalu - rekao je tada Vilis i za 9,8 miliona kupio novo imanje u Brentvudu, u Kaliforniji.

Godinu dana ranije Vilis je prodao predivni šestosobni dupleks u Zapadnom Central parku za 17,75 miliona dolara i kupio manji stan blizu Linkoln centra za oko 7,9 miliona.

Foto: Profimedia

 

 

Iste godine oprostio se od svoje planinske kuće u Ajdahu za 5,5 miliona dolara, a naredne su Vilis i Heming prodali svoje impozantno imanje na ostrvima Turks i Kejkos za neverovatnih 27 miliona.

U pitanju je vila od preko 1.200 kvadrata, sa pet spavaćih soba, paviljonom za kogu, ogromnim bazenom i dve gostinske "kućice" od kojih svaka ima po tri spavaće sobe.

Prošle godine Vilis je zemljište na ostrvu Perot Kej, jednom od omiljenjih destinacija poznatih, prodao za 6 miliona dolara.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".